Laat je gasten in een mum van tijd smullen van een overheerlijk Limburgs stoofgerecht van zachtgegaard rundvlees in een zoetzure saus met dit ambachtelijk bereide Limburgs Zuurvlees Rund van Neven Food.
Geef je gerechten de ultieme Italiaanse smaaktwist met de koelverse veganistische Pesto Basilicum van Lisimo.
Lisimo Pesto Basilicum
Pesto Basilicum van Lisimo is een smaakvolle veganistische spread gemaakt van verse basilicum, versgebrande noten en extra vergine olijfolie. De koelverse groene saus heeft een heerlijk frisse en pure basilicumsmaak, verrijkt met gebalanceerde knoflooktonen. De basilicumpesto bevat geen kaas, maar krijgt zijn romigheid en diepte door een combinatie van noten. Daarbij is de pesto volledig plantaardig, glutenvrij en lactosevrij, en bevat het geen kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen. Een verrukkelijk kant-en-klaar versproduct van hoge kwaliteit voor in de professionele foodservicekeuken, waarmee je als chef in een handomdraai de lekkerste huisgemaakte gerechten bereidt.
Veelzijdige vegan smaakmaker
De Italiaanse spread smaakt perfect als dip op de borrelplank, als saus bij pasta’s, vlees en salades of als smaakmaker in (veganistische) gerechten. Gebruik pesto ook als mediterraan beleg op je broodjes en sandwiches. Een kleine hoeveelheid voegt al volop smaak toe. Serveer de vegan Pesto Basilicum ook in een aardappelsalade, op vegan brood met hummus, naast gebruineerde bloemkool en in gevulde, geroosterde aubergine. Met Lisimo Pesto Basilicum verwen je je gasten met de pure smaak van Italië.
Koelvers geleverd
De veganistische Pesto Basilicum van Lisimo wordt koelvers geleverd in een hersluitbare pot van een kilo. Bewaar dit product altijd gekoeld bij 1°C tot 7°C en in gesloten verpakking. Bewaar de pesto na openen met een afdeklaagje olijfolie. Kijk voor de uiterste houdbaarheidsdatum op de verpakking. Probeer ook de andere mediterrane spreads en dips van Lisimo en verras je gasten met de lekkerste combinaties en de spannendste variaties.
Serveer je gasten de romige en pure Midden-Oosterse smaken van artisjokharten en versgebrande noten met koelverse veganistische Spread Artisjok van Lisimo.
Lisimo Spread Artisjok
Spread Artisjok is een heerlijke spread van hoge kwaliteit, gemaakt van artisjokharten, walnoten, cashewnoten en extra vergine olijfolie. De romige groente-notendip heeft de typische smaak van het Midden-Oosten en brengt aardse, nootachtige en lichtzoete smaken samen. De artiksjokspread is volledig plantaardig, glutenvrij en lactosevrij, en bevat geen kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen. Een veelzijdige en smaakvolle toevoeging aan het koelverse assortiment van de professionele foodservicekeuken, die chefs gemak en flexibiliteit laat ervaren bij het bereiden van de lekkerste huisgemaakte gerechten.
Zachte en romige spread
De bijzondere samenstelling maakt van deze kant-en-klare Artisjok-spread van Lisimo een zacht en romig onderdeel van je Midden-Oosterse gerechten. De spread past perfect op een mezze-tafel of borrelplank, geserveerd met flatbread en pitabrood, smaakt heerlijk bij salades en groenten en doet het uitstekend op ‘westerse’ belegde broodjes. Gebruik de Lisimo Spread Artisjok bijvoorbeeld als smaakmaker door een salade met bulgur, geroosterde zoete aardappel, rode peper en courgette. Heerlijk is ook pasta met een saus van artisjokspread, spinazie, krokante parmaham, kalamata-olijven, walnoten en Parmezaanse kaas. En voor de ‘snelle hap’ is een flatbread oftewel platbrood met artisjokspread, zongedroogde tomaatjes, rucola, krokante kikkererwten en blauwschimmelkaas een geweldige combinatie.
Gekoeld geleverd
De plantaardige Spread Artisjok van Lisimo wordt gekoeld geleverd in een hersluitbare pot van 450 gram. Bewaar dit product altijd gekoeld bij 1°C tot 7°C en in gesloten verpakking. Kijk voor de uiterste houdbaarheidsdatum op de verpakking. Probeer ook de andere unieke spreads en dips uit ons Midden-Oosten-assortiment en verras je gasten met de lekkerste combinaties en de spannendste variaties.