Serveer je gasten de fris-zoetzure en pure Midden-Oosterse smaken van spinazie, amandelen en kikkererwten met koelverse veganistische Spread Esfenaj van Lisimo.
Lisimo Spread Esfenaj
Spread Esfenaj is een heerlijke spread van hoge kwaliteit, gemaakt van spinazie, kikkererwten, dille, dragon en versgebrande amandelen. De van oorsprong Perzische hummusdip heeft de typische smaak van het Midden-Oosten, verrijkt met de zoete tonen van dadel. De spinaziespread is volledig plantaardig, glutenvrij en lactosevrij, en bevat geen kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen. Een veelzijdige en smaakvolle toevoeging aan het koelverse assortiment van de professionele foodservicekeuken, die chefs gemak en flexibiliteit laat ervaren bij het bereiden van de lekkerste huisgemaakte gerechten.
Kruidige en crunchy spread
De bijzondere samenstelling maakt van deze kant-en-klare Esfenaj-spread van Lisimo een kruidig en crunchy onderdeel van je Midden-Oosterse gerechten. De spread past perfect op een mezze-tafel of borrelplank, geserveerd met flatbread en pitabrood, smaakt heerlijk bij salades en groenten en doet het uitstekend op ‘westerse’ belegde broodjes. Meng eens parelcouscous met Lisimo Spread Esfenaj om je salade een mooie frisgroene kleur te geven en vul de salade aan met gegrilde groenten, vijgen en geroosterde hazelnoten. De oosterse smaken van deze esfenajspread gaan ook goed samen met een warm gerecht van gebakken zeebaars met venkel, sinaasappel en dragon. Voor de ‘snelle hap’ is een vegetarisch broodje met esfenajspread, gekarameliseerde halloumi, plakjes avocado en gegrilde paprika een geweldige combinatie.
Gekoeld geleverd
De plantaardige Spread Esfenaj van Lisimo wordt gekoeld geleverd in een hersluitbare pot van 450 gram. Bewaar dit product altijd gekoeld bij 1°C tot 7°C en in gesloten verpakking. Kijk voor de uiterste houdbaarheidsdatum op de verpakking. Probeer ook de andere unieke spreads en dips uit ons Midden-Oosten-assortiment en verras je gasten met de lekkerste combinaties en de spannendste variaties.
Met deze fris-zoetzure, romige Tzatzikisaus van Bieze Professional decoreer en serveer je in een handomdraai de mooiste en heerlijkste culinaire creaties.
Tzatzikisaus van Bieze Professional
Bieze Professional Tzatzikisaus is een traditionele Griekse saus op basis van (magere) kwark en yoghurt, verrijkt met komkommerreepjes en knoflook. Tzatziki is een typisch Grieks bijgerecht dat ook in ons land zeer geliefd is. Deze prachtige crèmekleurige tzatzikisaus van horecakwaliteit bevat uitsluitend pure ingrediënten. Met zijn zoetzure, superromige knoflook-komkommersmaak is de kant-en-klare koude saus een ware delicatesse waarmee je je gerechten gemakkelijk een onweerstaanbare touch geeft. Tzatzikisaus is vegetarisch en glutenvrij (er kan sprake zijn van kruisbesmetting).
Voor de mooiste culinaire creaties
Tzatzikisaus is de perfecte topping op (gegrild) vlees, knapperige salades en vegaproducten: zo decoreer en serveer je in een handomdraai de mooiste culinaire creaties. Laat je gasten smullen van kebabspiesjes, gyros of quinoasalade met romige tzatzikisaus en zet ook eens een ‘typisch Grieks’ borrelplankje op tafel met tzatzikisaus, vers stokbrood en groentestengels. Tzatzikisaus is ook superlekker als smeuïge dipsaus bij stoere stukken (lams)vlees en als topping op (broodjes) hamburger en vegaburger. Varieer volop! Maak je creatie compleet met wat dille, peterselie en blaadjes munt.
In transparante bak
De stevige, dik vloeibare Bieze Professional Tzatzikisaus wordt geleverd in een transparante bak met hersluitbare deksel. Bewaar de salades altijd gekoeld bij +2 °C tot +7 °C. In gesloten verpakking zijn ze ten minste houdbaar tot de datum op de verpakking. Probeer ook de andere heerlijke sauzen en goedgevulde brood- en toastsalades, rauwkostsalades en maaltijdsalades van Bieze Professional en schotel je gasten de lekkerste gerechten voor.
Bieze Professional: koelvers en puur
De koelverse sauzen van Bieze Professional zijn met vakmanschap, liefde en aandacht exclusief bereid voor de foodprofessional. Alle sauzen worden vers gemaakt en zijn geschikt als basis of als hoofdproduct. Bieze-sauzen zijn een gemakkelijke, gezonde(re) en duurzamere keuze, met verse ingrediënten, pure smaken en de beste specerijen in een mooie prijs-kwaliteitverhouding. Ideaal voor chefs in de horeca en catering die met een glimlach in de keuken graag smaakvolle topgerechten creëren, voor een glimlach aan tafel!
Geef je gerechten de ultieme Italiaanse smaaktwist met de koelverse Pesto Basilicum van Lisimo.
Lisimo Pesto Basilicum
Pesto Basilicum van Lisimo is een smaakvolle spread gemaakt van verse basilicum, oude kaas, cashewnoten en extra vergine olijfolie. De koelverse groene saus heeft een heerlijk frisse en pure basilicumsmaak, verrijkt met gebalanceerde knoflooktonen. De basilicumpesto is volledig vegetarisch, glutenvrij en bevat geen kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen. Een verrukkelijk kant-en-klaar versproduct van hoge kwaliteit voor in de professionele foodservicekeuken, waarmee je als chef in een handomdraai de lekkerste huisgemaakte gerechten bereidt.
Veelzijdige smaakmaker
De Italiaanse spread smaakt perfect als dip op de borrelplank, als saus bij pasta’s, vlees en salades of als smaakmaker in (vegetarische) gerechten. Gebruik pesto ook als mediterraan beleg op je broodjes en sandwiches. Een kleine hoeveelheid voegt al volop smaak toe. Smeer voor een klassieke ‘caprese’ een beetje Lisimo Pesto Basilicum op een dikke snee ciabattabrood en beleg het brood met tomaat, mozzarella en blaadjes verse basilicum. Of rooster boerenbrood, besmeer het met pesto en beleg het met rucolasla, tomaat en dunne plakjes ibericoham. Met Lisimo Pesto Basilicum verwen je je gasten met de pure smaak van Italië.
Koelvers geleverd
Pesto Basilicum van Lisimo wordt koelvers geleverd in een hersluitbare pot van 250 gram. Bewaar dit product altijd gekoeld bij 1°C tot 7°C en in gesloten verpakking. Bewaar de pesto na openen met een afdeklaagje olijfolie. Kijk voor de uiterste houdbaarheidsdatum op de verpakking. Probeer ook de andere mediterrane spreads en dips van Lisimo en verras je gasten met de lekkerste combinaties en de spannendste variaties.