Zongedroogde tomaten omelet
Lisimo

Zongedroogde tomaten omelet

Aantal personen: 1
Ingrediënten

30   gr Tapenade Zontomaat (1000284)
3     eieren
150 gr spinazie
0,5  dl melk
1     rode ui
1 ½ Pommedori tomaten
15   gr crumble van geitenkaas met honing
2     takjes peterselie 
olie
peper en zout

Bereidingswijze
  1. Snijd de Pommedori tomaat in vieren en brand deze af met de gasbrander;
  2. snijd vervolgens de tomaat in hapklare blokjes;
  3. maak de rode ui schoon en snijd deze in grove julienne;
  4. klop de eieren met melk en 20 gr Tapenade Zontomaat los;
  5. verwarm een bakpan en bak van het ei mengsel een omelet;
  6. zet een tweede pan op het vuur met iets olie;
  7. zweet hierin de rode ui en voeg 10 gr Tapenade Zontomaat toe;
  8. roer het samen met de gewassen spinazie door elkaar heen;
  9. voeg de gesneden gebrande tomaat toe;
  10. leg de omelet op het bord en dresseer de warme salade erop, voeg wat crumble van geitenkaas en stukjes peterselie toe.
Tip! Ontvang al je favoriete recepten in een handige PDF per e-mail Voeg toe aan mijn recepten
Delen