![Zongedroogde tomaten omelet](https://www.biezefoodsolutions.nl/foodservice/media/zongedroogde-tomaten-omelet/normal/omelet_zongedr_tomaat_week44.png)
30 gr Lisimo Tapenade Zontomaat (1000284)
3 eieren
150 gr spinazie
0,5 dl melk
1 rode ui
1 ½ Pommedori tomaten
15 gr crumble van geitenkaas met honing
2 takjes peterselie
olie
peper en zout
- Snijd de Pommedori tomaat in vieren en brand deze af met de gasbrander;
- snijd vervolgens de tomaat in hapklare blokjes;
- maak de rode ui schoon en snijd deze in grove julienne;
- klop de eieren met melk en 20 gr Tapenade Zontomaat los;
- verwarm een bakpan en bak van het ei mengsel een omelet;
- zet een tweede pan op het vuur met iets olie;
- zweet hierin de rode ui en voeg 10 gr Tapenade Zontomaat toe;
- roer het samen met de gewassen spinazie door elkaar heen;
- voeg de gesneden gebrande tomaat toe;
- leg de omelet op het bord en dresseer de warme salade erop, voeg wat crumble van geitenkaas en stukjes peterselie toe.