Taboule bombay geserveerd met op oosterse wijze gemarineerde watermeloen, vegan feta, chiffonade van koriander en verse munt
Bieze

Taboule bombay geserveerd met op oosterse wijze gemarineerde watermeloen, vegan feta, chiffonade van koriander en verse munt

Aantal personen: 4 Bereidingstijd: 15 minuten
Ingrediënten

500 gr Taboule Bombay (1005205)
4 plakken watermeloen van 1 ½ cm dikte
20 gr vegan feta
4 takjes verse koriander
12 topjes verse munt
60 gr kikkoman soja saus
20 gr sushi azijn
10 gr merin
10 gr gember siroop

Bereidingswijze
  1. Vermeng de soja, sushi azijn, merin en gembersiroop;
  2. steek de plakken watermeloen uit in gewenste vorm, stop deze in 4 vacuüm zakjes en verdeel de marinade;
  3. trek de watermeloen vacuüm (door het vacumeren impregneer je de vloeistof in de watermeloen);
  4. haal de watermeloen uit het vacuüm, steek met behulp van een ring het middelste uit de watermeloen;
  5. vul de binnenkant van de watermeloen met de tabouleh salade, maak met behulp van slagersfolie drie balletjes van de salade;
  6. dresseer de balletjes op de watermeloen.
Serveertip

Maak af met gesneden feta, chiffonade koriander en de topjes verse munt.   

Tip! Ontvang al je favoriete recepten in een handige PDF per e-mail Voeg toe aan mijn recepten
Delen