Spaghetti & Courgetti met Vegetarische Bolognese Saus
Neven Food

Spaghetti & Courgetti met Vegetarische Bolognese Saus

Aantal personen: 4 Bereidingstijd: 20 minuten
Ingrediënten

- 400  gr Neven Food Vegetarische Bolognese Saus (1000586)
- 200  gr Vegan Volkoren spaghetti
- 80    gr Courgette
- 10    gr Geroosterde pijnboompitjes
- 5      gr Basilicum blaadjes
- 2      el Oijfolie extra vierge

Bereidingswijze
  1. Snijd de courgette op de mandoline in dunne slierten
  2. kook vervolgens de spaghetti volgens beetgaar;
  3. verwarm de Vegetarische Bolognese Saus al roerend warm;
  4. vermeng de gekookte spaghetti en de courgette linten samen met 2 eetlepels olijfolie met door elkaar;
  5. maak een mooi rol van de spaghetti en courgetti mix en leg dit in het midden van het bord;
  6. drapeer boven op de spaghetti de verwarmde Vegetarische Bolognese Saus;
  7. decoreer de spaghetti met wat geroosterde pijnboompitjes en basilicum blaadjes.
Tip! Ontvang al je favoriete recepten in een handige PDF per e-mail Voeg toe aan mijn recepten
Delen