Quinoa salade met gamba's en surimi
Bieze

Quinoa salade met gamba's en surimi

Aantal personen: 4 Bereidingstijd: 15 minuten
Ingrediënten

1 kg Bieze Quinoa Salade (1005206)
300 gr gamba’s
200 gr surimi
75 gr cranberries
Rode paprika
Halve bosui
Klein blikje kikkererwten

Bereidingswijze
  1. Gaar de garnalen in 2 á 3 minuten in een koekenpan, of gaar ze in een steamer en laat ze goed afkoelen;
  2. Snijd de surimi in kleine blokjes.
  3. Snijd ook gelijk de paprika en bosui fijn en meng die met de Bieze Quinoa salade;
  4. Voeg als laatste de gamba’s, surimi, kikkererwten en cranberries toe en meng alles goed door elkaar. 
Serveertip

Garneer de salade met wat van de ingrediënten.

Tip! Ontvang al je favoriete recepten in een handige PDF per e-mail Voeg toe aan mijn recepten
Delen