500 gr Neven Food Hollandse Hachee (1005029)
250 gr Bieze Taboulé Oriental (1005204)
50 gr babyspinazie of gemengde salade
50 gr feta
1/3 granaatappel
1 pakje kant en klaar korstdeeg
Verwarm de oven op 200 graden. Vet het bakblik of quichevorm in. Leg 1 plak in het bakblik en druk overal goed aan. Schep de hachee hierin en bestrijk de randen van de Pie licht met wat water. Leg de andere plak bovenop het pasteitje en druk dit lichtjes maar goed aan. Vouw nu de randen met duim en wijsvinger in elkaar. Laat de Pie’s 20 min op een warme plaats rusten voordat ze de oven ingaan. Bak hierna de Pie in ca. 45 min gaar.
Terwijl je de Pie even laat rusten, maak je de salade klaar. Leg onder in de bowl de babyspinazie, schep de taboulé hier over en garneer de salade met granaatappel pitjes en feta blokjes.