Ceviche van zalm met een marinade op basis van Maître Cuisine Glace de Crustacé
Lisimo

Ceviche van zalm met een marinade op basis van Maître Cuisine Glace de Crustacé

Aantal personen: 4 Bereidingstijd: 5 minuten
Ingrediënten

Ingrediënten marinade voorbereiding: 
300 gram Maître Cuisine Glace de Crustacé (1000152)
200 milliliter rijstazijn
1 limoen
¼ gegaarde gele biet in blokjes
1½ groene appel in blokjes
45 gram suiker
40 gram bieslook
500 milliliter water

Ingrediënten gerecht:
250 milliliter Lisimo aïoli zwart (1000312)
400 gram verse zalm
2 deciliter marinade op basis van Maître Cuisine Glace de Crustacé
Adji Cress

Bereidingswijze

Bereidingswijze 1
1. Kook de suiker, limoensap en rijstazijn in;
2. blus het af met het water en voeg Maître Cuisine Glace de Crustacé toe;
3. kook dit in op smaak, circa ¼ en koel het terug naar 6 graden;
4. voeg dan de gesneden bieslook, appel en gele biet toe.

Bereidingswijze 2
1. Snijd de zalm in stukken en plaats deze op het bord;
2. drapeer de marinade over de zalm;
3. garneer het gerecht af met Lisimo aïoli zwart;
4. voeg adji Cress toe als topping.

Serveertip

Ook heerlijk op toast.

Tip! Ontvang al je favoriete recepten in een handige PDF per e-mail Voeg toe aan mijn recepten
Delen