Bonen burger met Bieze coleslaw en grill saus
Bieze

Bonen burger met Bieze coleslaw en grill saus

Aantal personen: 4 Bereidingstijd: 20
Ingrediënten

100   gr Bieze Coleslaw Amerikaans (700307) (1004915)
100   gr Bieze Grill Saus (1009727)
60     gr ui
2       tenen knoflook
400   gr zwarte bonen
400   gr kidney bonen
100   gr maïs
100   gr havermout
6       gr gerookte paprika poeder
6       gr gemalen komijn poeder
4       hamburger broodjes
10     gr ijsbergsla
10     Tortilla chipjes

Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Snipper de ui en snijd de knoflook in kleine plakjes;
  3. verhit een schuitje olie in de pan en fruit de knoflook en de uitjes goud geel;
  4. doe de bonen samen de gebakken ui en knoflook in een keukenmachine;
  5. voeg daarbij de het paprika poeder, komijn en maïs toe;
  6. laat de keukenmachine even kort mixen tot een stevig maar grof mengsel;
  7. roer de Havermout door de bonen mix en breng eventueel op smaak met zout en peper;
  8. maak 4 burgers van het mengsel en leg ze op een in gevette bakplaat (of rooster met bakpapier);
  9. zet de burgers 16-20 minuten in de oven en draai ze tussendoor even om;
  10. serveer de burgers op een broodje met sla, Amerikaanse Coleslaw en top dit geheel af met de Bieze Grill Saus;
  11. serveer met wat tortilla chips.
Tip! Ontvang al je favoriete recepten in een handige PDF per e-mail Voeg toe aan mijn recepten
Delen