Ga naar de content
Menu Recepten (0)
Recept toegevoegd
Open filters

Merken

25 producten

Carpacciosaus

Verrassende verse smaakmaker, bereid met aceto balsamico en grove mosterd. Een frisse gebalanceerde smaak, bereid met verse natuurlijke ingredienten.

Knoflookpuree

Ambachtelijke koelverse Lisimo Knoflookpuree is op basis van gesneden knoflook, zonnebloemolie en vers citroensap. Zonder zout, kunstmatige toevoegingen en conserveringsmiddelen. Deze puree is een simpele vervanging voor knoflooktenen.

Knoflookpuree Biologisch

Ambachtelijke koelverse biologische Lisimo Knoflookpuree is op basis van knoflook, zonnebloemolie en azijn. Zonder zout, kunstmatige toevoegingen en conserveringsmiddelen. Deze puree is een simpele vervanging voor knoflooktenen en heerlijk om gerechten perfect op smaak te brengen.

Pesto Basilicum

Proef de verse basilicum in ambachtelijke koelverse Lisimo Pesto. Deze pesto is op basis van verse basilicum, gerijpte grand premium kaas en extra vergine olijfolie. Vers geproduceerd en direct verpakt zonder kunstmatige toevoegingen en conserveringsmiddelen. Pesto Basilicum is verrassend lekker door pasta, op stokbrood of door salades.

Pesto Basilicum Biologisch

De verse en authentieke smaak van ambachtelijke koelverse biologische Lisimo Pesto Basilicum is onovertroffen. Volgens traditioneel recept bereid op basis van uitsluitend ingredienten van biologische oorsprong zoals verse basilicum, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en extra vergine olijfolie. En natuurlijk zonder kunstmatige toevoegingen en conserveringsmiddelen. Pesto Basilicum Organic gebruikt u in combinatie met tapas, is heerlijk door pasta, op een tosti of stokbrood. Ook lekker als smaakmaker in koude en warme gerechten.

Pesto Noten

De intense en authentieke smaak van ambachtelijke koelverse Lisimo Pesto Noten is uniek. Een mooie pesto op basis van geroosterde cashewnoten, pistachenoten, hazelnoten, amandelen, verse peterselie en walnotenolie. Zonder kunstmatige toevoegingen en conserveringsmiddelen.

Pesto Noten Biologisch

De verse en authentieke smaak van ambachtelijke koelverse biologische Lisimo Pesto Noten is onovertroffen. Volgens traditioneel recept bereid op basis van uitsluitend ingredienten van biologische oorsprong zoals amandel-, hazel-, cashew- en paranoten, verse peterselie en notenolie. En natuurlijk zonder kunstmatige toevoegingen en conserveringsmiddelen. Pesto Noten Organic gebruikt u in combinatie met tapas, is heerlijk door pasta, op een tosti of stokbrood. Ook lekker als smaakmaker in koude en warme gerechten.

Pesto Peterselie

Proef de frisse, pure smaak van ambachtelijke koelverse Lisimo Pesto Peterselie. Deze pesto is op basis van verse peterselie, gerijpte grand premium kaas, cashewnoten en extra vergine olijfolie. Zonder kunstmatige toevoegingen en conserveringsmiddelen.

Pesto Rosso

Beleef de pure en authentieke smaak van ambachtelijke koelverse Lisimo Pesto. Deze pesto is op basis van zongedroogde tomaat, verse basilicum, pijnboompitten en extra vergine olijfolie. Zonder kunstmatige toevoegingen en conserveringsmiddelen.

Pesto Rosso Biologisch

Beleef de verse en authentieke smaak van ambachtelijke koelverse biologische Lisimo Pesto Rosso. Deze pesto is op basis van uitsluitend ingredienten van biologische oorsprong zoals verse basilicum, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en zongedroogde tomaten. En natuurlijk zonder kunstmatige toevoegingen en conserveringsmiddelen. Pesto Rosso Organic is verrassend lekker in combinatie met tapas, door tomatensoep of pasta, op een tosti of stokbrood. Ook lekker als smaakmaker in koude en warme gerechten.

Provencaalse kruidensaus

Door de verse kruiden en authentieke smaak van ambachtelijke koelverse Lisimo Provencaalse saus waant u zich in Zuid-Frankrijk. Deze saus is op basis van verse basilicum, peterselie, salie, oregano, lavendel en extra vergine olijfolie. Zonder kunstmatige toevoegingen en conserveringsmiddelen. Lisimo Provencaalse kruidensaus is heerlijk als amuse, bij salades of door rijst. De saus kan ook goed gebruikt worden als smaakmaker voor soepen, sauzen of als marinade voor vlees of vis.

Tapenade Fromage

De pure en authentieke smaak van ambachtelijke koelverse Lisimo Tapenade Fromage is heel bijzonder. Deze tapenade is op basis van gerijpte grand premium kaas, zwarte en groene olijven en extra vergine olijfolie. Zonder kunstmatige toevoegingen en conserveringsmiddelen.

Tapenade Groen

Deze heerlijke tapenade is op basis van groene olijven, tonijn, ansjovis en verse basilicum. Zonder kunstmatige toevoegingen en conserveringsmiddelen.

Tapenade Paddenstoel

Proef de verse en authentieke smaak van ambachtelijke koelverse Lisimo Tapenade Paddenstoel. Deze tapenade is op basis van vers gebakken paddenstoelen, fijn gesneden in extra vergine olijfolie met verse peterselie en andere kruiden.

Tapenade Paprika

Proef de pure, rijke smaak van ambachtelijke koelverse Lisimo Tapenade Paprika. Deze tapenade is op basis van geroosterde paprika’s, zongedroogde tomaten, pijnboompitten en extra vergine olijfolie. Zonder kunstmatige toevoegingen en conserveringsmiddelen. Tapenade Paprika is lekker op stokbrood, op een tosti of door een pasta of salade.

Onze merken

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!