Laat je gasten in een mum van tijd smullen van zachtgegaarde achterbouten in een lichtzoete saus met deze ambachtelijk bereide, kant-en-klare Konijnenbouten In Saus van Neven Food.
Serveer je gasten de fris-zoetzure en pure Midden-Oosterse smaken van spinazie, amandelen en kikkererwten met koelverse veganistische Spread Esfenaj van Lisimo.
Lisimo Spread Esfenaj
Spread Esfenaj is een heerlijke spread van hoge kwaliteit, gemaakt van spinazie, kikkererwten, dille, dragon en versgebrande amandelen. De van oorsprong Perzische hummusdip heeft de typische smaak van het Midden-Oosten, verrijkt met de zoete tonen van dadel. De spinaziespread is volledig plantaardig, glutenvrij en lactosevrij, en bevat geen kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen. Een veelzijdige en smaakvolle toevoeging aan het koelverse assortiment van de professionele foodservicekeuken, die chefs gemak en flexibiliteit laat ervaren bij het bereiden van de lekkerste huisgemaakte gerechten.
Kruidige en crunchy spread
De bijzondere samenstelling maakt van deze kant-en-klare Esfenaj-spread van Lisimo een kruidig en crunchy onderdeel van je Midden-Oosterse gerechten. De spread past perfect op een mezze-tafel of borrelplank, geserveerd met flatbread en pitabrood, smaakt heerlijk bij salades en groenten en doet het uitstekend op ‘westerse’ belegde broodjes. Meng eens parelcouscous met Lisimo Spread Esfenaj om je salade een mooie frisgroene kleur te geven en vul de salade aan met gegrilde groenten, vijgen en geroosterde hazelnoten. De oosterse smaken van deze esfenajspread gaan ook goed samen met een warm gerecht van gebakken zeebaars met venkel, sinaasappel en dragon. Voor de ‘snelle hap’ is een vegetarisch broodje met esfenajspread, gekarameliseerde halloumi, plakjes avocado en gegrilde paprika een geweldige combinatie.
Gekoeld geleverd
De plantaardige Spread Esfenaj van Lisimo wordt gekoeld geleverd in een hersluitbare pot van 450 gram. Bewaar dit product altijd gekoeld bij 1°C tot 7°C en in gesloten verpakking. Kijk voor de uiterste houdbaarheidsdatum op de verpakking. Probeer ook de andere unieke spreads en dips uit ons Midden-Oosten-assortiment en verras je gasten met de lekkerste combinaties en de spannendste variaties.
Geef je gerechten de ultieme mediterrane smaaktwist met de koelverse veganistische Tapenade Zwarte Olijf van Lisimo.
Lisimo Tapenade Zwarte Olijf
Tapenade Zwarte Olijf van Lisimo is een smaakvolle tapenade gemaakt van zwarte olijven, verse koriander, extra vergine olijfolie en puur citroensap. De zwarte spread met kleine stukjes olijf heeft een volle smaak, verrijkt met gebalanceerde knoflooktonen. De zwarte olijventapenade is volledig plantaardig, glutenvrij en lactosevrij, en bevat geen kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen. Een verrukkelijk kant-en-klaar versproduct van hoge kwaliteit voor in de professionele foodservicekeuken, waarmee je als chef in een handomdraai de lekkerste huisgemaakte gerechten bereidt.
Veelzijdig en direct klaar om te serveren
De mediterrane spread smaakt perfect als dip bij toastjes of brood op de borrelplank. Gebruik tapenade ook als mediterrane smaakmaker op je (veganistische) broodjes, stokbroden, tosti’s en sandwiches, bij vlees en door je salades en pastagerechten. Een kleine hoeveelheid voegt al volop smaak toe. Met Lisimo Tapenade Zwarte Olijf combineer je gemak en kwaliteit en verwen je je gasten in een handomdraai met de pure smaken uit de Méditerranée.
Koelvers geleverd
De veganistische Tapenade Zwarte Olijf van Lisimo wordt koelvers geleverd in een hersluitbare pot van 250 gram. Bewaar dit product altijd gekoeld bij 1°C tot 7°C en in gesloten verpakking. Kijk voor de uiterste houdbaarheidsdatum op de verpakking. Probeer ook de andere mediterrane spreads en dips van Lisimo en verras je gasten met de lekkerste combinaties en de spannendste variaties.
Glace d’Homard is een mooie gladde diep rode
glace met een diepe onmiskenbare kreeftensmaak.
Glace d’Homard kan met zijn intense smaak en
textuur gebruikt worden voor het bereiden van
sauzen, soepen, espumas en dressings of een mooie
ceviche.