Laat je gasten in een mum van tijd smullen van een overheerlijk wildgerecht van zachtgegaarde hazenbout in een pittige saus met deze ambachtelijk bereide Hazenpeper van Neven Food.
Trakteer je gasten met een glimlach op zoetzure, zachte haringhapjes met deze rijkgevulde, frisromige Haring-In-Dillesalade van Bieze Professional.
Haring-in-dillesalade van Bieze Professional
Bieze Professional Haring-In-Dillesalade is een overheerlijke salade van zachte haringhapjes zonder vel, in een kruidige dille-salademayonaise met mildpikante augurkreepjes. Met zijn creatieve receptuur, zoetzure, frisromige smaak en verleidelijke geur van haring en zoetfrisse dille is deze crème-groene vissalade een onmisbare delicatesse bij brunch, lunch en borrel. Haring-In-Dillesalade is glutenvrij (er kan sprake zijn van kruisbesmetting).
Heerlijk op brood en toast
Haring-In-Dillesalade smaakt heerlijk op brood en toast, en laat zich ook prima serveren op knapperig versgebakken (stok)brood en bruschetta. Maak er je eigen specialiteit van door zelf verse ingrediënten of een kleurrijke garnering toe te voegen, zoals versgesneden dille, rucola sla en radijs. Varieer volop! Maak je creatie compleet met een paar smalle reepjes augurk.
In transparante bak
Bieze Professional Haring-In-Dillesalade wordt geleverd in een transparante bak met hersluitbare deksel. Bewaar de salades altijd gekoeld bij +2 °C tot +7 °C. In gesloten verpakking zijn ze ten minste houdbaar tot de datum op de verpakking. Probeer ook de andere goedgevulde brood- en toastsalades, maaltijdsalades, rauwkostsalades en sauzen van Bieze Professional en schotel je gasten de lekkerste gerechten voor.
Bieze Professional: gemakkelijk, gezond en duurzamer
De koelverse salades van Bieze Professional zijn met vakmanschap, liefde en aandacht exclusief bereid voor de foodprofessional. Alle salades zijn rijkelijk gevuld met grote stukken vlees, vis, ei en/of groente en zijn gebruiksklaar voor ontbijt, lunch, brunch, borrel, buffet en barbecue. Bieze-salades zijn een gemakkelijke, gezonde(re) en duurzamere keuze, met verse ingrediënten, pure smaken en de beste specerijen in een mooie prijs-kwaliteitverhouding. Ideaal voor chefs in de horeca en catering die met een glimlach in de keuken smaakvolle topsalades willen creëren, voor een glimlach bij hun gasten aan tafel!
Met 39% vers gebakken paddenstoelen (champignons,
eekhoorntjesbrood, hoorn des overvloeds, shii Take),
fi jn gesneden in extra vergine olijfolie met verse
peterselie en andere kruiden.