Met deze zoetzure, superromige Ravigotesaus van Bieze Professional decoreer en serveer je in een handomdraai de mooiste en heerlijkste culinaire creaties.
Ravigotesaus van Bieze Professional
Bieze Professional Ravigotesaus is een superromige saus met stukjes augurk en ui, op smaak gebracht met diverse kruiden en specerijen. Ravigote, vaak verward met remouladesaus, is een vinaigrette (dus op basis van olie en azijn) die van oorsprong uit de Franse keuken komt. Deze prachtige crèmekleurige ravigotesaus van horecakwaliteit bevat uitsluitend pure ingrediënten. Met zijn zoetzure, heerlijk romige smaak is de kant-en-klare koude saus een ware delicatesse waarmee je je gerechten gemakkelijk een onweerstaanbare touch geeft. Ravigotesaus is vegetarisch, glutenvrij en lactosevrij (er kan sprake zijn van kruisbesmetting).
Voor de mooiste culinaire creaties
Ravigotesaus is de perfecte topping op gebakken vis, schaal- en schelpdieren en knapperige salades: zo decoreer en serveer je in een handomdraai de mooiste culinaire creaties. Laat je gasten smullen van lekkerbekjes, kibbeling, sliptong of mosselen met romige ravigotesaus en zet ook eens een borrelplankje op tafel met ravigotesaus en groentestengels. Ravigotesaus is ook superlekker als smeuïge dipsaus bij gebraden kalfsvlees, gepocheerde vis en hardgekookte eieren. Varieer volop! Maak je creatie compleet met wat bieslook, dragon, peterselie en kappertjes.
In transparante bak
De vloeibare, lobbige Bieze Professional Ravigotesaus wordt geleverd in een transparante bak met hersluitbare deksel. Bewaar de salades altijd gekoeld bij +2 °C tot +7 °C. In gesloten verpakking zijn ze ten minste houdbaar tot de datum op de verpakking. Probeer ook de andere heerlijke sauzen en goedgevulde brood- en toastsalades, rauwkostsalades en maaltijdsalades van Bieze Professional en schotel je gasten de lekkerste gerechten voor.
Bieze Professional: koelvers en puur
De koelverse sauzen van Bieze Professional zijn met vakmanschap, liefde en aandacht exclusief bereid voor de foodprofessional. Alle sauzen worden vers gemaakt en zijn geschikt als basis of als hoofdproduct. Bieze-sauzen zijn een gemakkelijke, gezonde(re) en duurzamere keuze, met verse ingrediënten, pure smaken en de beste specerijen in een mooie prijs-kwaliteitverhouding. Ideaal voor chefs in de horeca en catering die met een glimlach in de keuken graag smaakvolle topgerechten creëren, voor een glimlach aan tafel!
Serveer je gasten de romige en pure Midden-Oosterse smaken van artisjokharten en versgebrande noten met vegan Spread Artisjok van Lisimo.
Spread Lisimo Artisjok
Artisjok is een veelzijdige groente met een zachte, licht nootachtige smaak die populair is in het hele Midden-Oosten. In de Artisjok-spread van Lisimo komen diverse typische oosterse smaken en ingrediënten samen, waaronder die van artisjok en versgebrande noten. Het resultaat is een friszure en romige dip van hoge kwaliteit met de zachte smaak van artisjokharten, de aardse en nootachtige tonen van walnoot en cashewnoot, en de volle smaak van extra vergine olijfolie. De Spread Artisjok van Lisimo is volledig vegan. Dit Clean Label-product is hoog op smaak, bevat alleen natuurlijke en herkenbare ingrediënten en is vrij van toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen. Een veelzijdige en smaakvolle toevoeging aan het koelverse assortiment van de professionele foodservicekeuken, die chefs gemak en flexibiliteit laat ervaren bij het bereiden van de lekkerste huisgemaakte gerechten.
Zachte en romige spread
De bijzondere samenstelling maakt van deze kant-en-klare Artisjok-spread van Lisimo een zacht en romig onderdeel van je Midden-Oosterse gerechten. De spread past perfect op een mezze-tafel of borrelplank, geserveerd met flatbread en pitabrood, smaakt heerlijk bij salades en groenten en doet het uitstekend op ‘westerse’ belegde broodjes. Gebruik de Lisimo Spread Artisjok bijvoorbeeld als smaakmaker door een salade met bulgur, geroosterde zoete aardappel, rode peper en courgette. Heerlijk is ook pasta met een saus van artisjokspread, spinazie, krokante parmaham, kalamata-olijven, walnoten en Parmezaanse kaas. En voor de ‘snelle hap’ is een flatbread oftewel platbrood met artisjokspread, zongedroogde tomaatjes, rucola, krokante kikkererwten en blauwschimmelkaas een geweldige combinatie.
Gekoeld geleverd
De plantaardige Spread Artisjok van Lisimo wordt gekoeld geleverd in hersluitbare bekers van 450 gram. Bewaar dit product altijd gekoeld bij 1°C tot 7°C en in gesloten verpakking. Kijk voor de uiterste houdbaarheidsdatum op de verpakking. Probeer ook de andere unieke spreads en dips uit ons Midden-Oosten-assortiment en verras je gasten met de lekkerste combinaties en de spannendste variaties.