Met deze zachtromige, luxe Truffelsaus van Bieze Professional decoreer en serveer je in een handomdraai de mooiste en heerlijkste culinaire creaties.
Truffelsaus van Bieze Professional
Bieze Professional Truffelsaus is een zachtromige saus bereid met echte truffel uit Italië, en daarmee uitermate geschikt voor de hogere gastronomie. Niet voor niets wordt de truffel ook wel het zwarte goud genoemd. Deze rijke, crèmekleurige truffelsaus van horecakwaliteit bevat uitsluitend pure ingrediënten. Met zijn kenmerkende aardse truffelgeur en delicate tonen is de koude saus een luxueuze smaakmaker waarmee je elk gerecht gemakkelijk een onweerstaanbare touch geeft.
Voor de mooiste culinaire creaties
Truffelsaus is de perfecte luxe topping op salades en vlees: zo decoreer en serveer je in een handomdraai de mooiste culinaire creaties. Laat je gasten smullen van rundercarpaccio of paddenstoelencarpaccio met romige truffelsaus, en verrijk je caesarsalade, biefstuksalade en aspergesalade met de kant-en-klare saus. Truffelsaus is ook superlekker als smeuïge topping op stoere stukken vlees en broodjes hamburger of vegaburger. Varieer volop! Maak je creatie compleet met vlokken Parmezaanse kaas, zonnebloempitten en kerstomaatjes.
In handzame transparante knijpfles
De vloeibare, lobbige Bieze Truffelsaus wordt geleverd in een handzame transparante knijpfles. De saus is zo gemakkelijk schenk- en doseerbaar, zonder knoeien. Bewaar de sauzen altijd gekoeld bij +2 °C tot +7 °C. In gesloten verpakking zijn ze ten minste houdbaar tot de datum op de verpakking. Voor gebruik altijd even schudden. Probeer ook de andere heerlijke sauzen en goedgevulde brood- en toastsalades, rauwkostsalades en maaltijdsalades van Bieze Professional en schotel je gasten de lekkerste gerechten voor.
Bieze Professional: koelvers en puur
De koelverse sauzen van Bieze Professional zijn met vakmanschap, liefde en aandacht exclusief bereid voor de foodprofessional. Alle sauzen worden vers gemaakt en zijn geschikt als basis of als hoofdproduct. Bieze-sauzen zijn een gemakkelijke, gezonde(re) en duurzamere keuze, met verse ingrediënten, pure smaken en de beste specerijen in een mooie prijs-kwaliteitverhouding. Ideaal voor chefs in de horeca en catering die met een glimlach in de keuken graag smaakvolle topgerechten creëren, voor een glimlach aan tafel!