Geef je gerechten de ultieme mediterrane smaaktwist met de koelverse veganistische Tapenade Zwarte Olijf van Lisimo.
Lisimo Tapenade Zwarte Olijf
Tapenade Zwarte Olijf van Lisimo is een smaakvolle tapenade gemaakt van zwarte olijven, verse koriander, extra vergine olijfolie en puur citroensap. De zwarte spread met kleine stukjes olijf heeft een volle smaak, verrijkt met gebalanceerde knoflooktonen. De zwarte olijventapenade is volledig plantaardig, glutenvrij en lactosevrij, en bevat geen kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen. Een verrukkelijk kant-en-klaar versproduct van hoge kwaliteit voor in de professionele foodservicekeuken, waarmee je als chef in een handomdraai de lekkerste huisgemaakte gerechten bereidt.
Veelzijdig en direct klaar om te serveren
De mediterrane spread smaakt perfect als dip bij toastjes of brood op de borrelplank. Gebruik tapenade ook als mediterrane smaakmaker op je (veganistische) broodjes, stokbroden, tosti’s en sandwiches, bij vlees en door je salades en pastagerechten. Een kleine hoeveelheid voegt al volop smaak toe. Met Lisimo Tapenade Zwarte Olijf combineer je gemak en kwaliteit en verwen je je gasten in een handomdraai met de pure smaken uit de Méditerranée.
Koelvers geleverd
De veganistische Tapenade Zwarte Olijf van Lisimo wordt koelvers geleverd in een hersluitbare pot van 250 gram. Bewaar dit product altijd gekoeld bij 1°C tot 7°C en in gesloten verpakking. Kijk voor de uiterste houdbaarheidsdatum op de verpakking. Probeer ook de andere mediterrane spreads en dips van Lisimo en verras je gasten met de lekkerste combinaties en de spannendste variaties.
Geef je gerechten de ultieme Italiaanse smaaktwist met de koelverse Pesto Basilicum van Lisimo.
Lisimo Pesto Basilicum
Pesto Basilicum van Lisimo is een smaakvolle spread gemaakt van verse basilicum, oude kaas, cashewnoten en extra vergine olijfolie. De koelverse groene saus heeft een heerlijk frisse en pure basilicumsmaak, verrijkt met gebalanceerde knoflooktonen. De basilicumpesto is volledig vegetarisch, glutenvrij en bevat geen kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen. Een verrukkelijk kant-en-klaar versproduct van hoge kwaliteit voor in de professionele foodservicekeuken, waarmee je als chef in een handomdraai de lekkerste huisgemaakte gerechten bereidt.
Veelzijdige smaakmaker
De Italiaanse spread smaakt perfect als dip op de borrelplank, als saus bij pasta’s, vlees en salades of als smaakmaker in (vegetarische) gerechten. Gebruik pesto ook als mediterraan beleg op je broodjes en sandwiches. Een kleine hoeveelheid voegt al volop smaak toe. Smeer voor een klassieke ‘caprese’ een beetje Lisimo Pesto Basilicum op een dikke snee ciabattabrood en beleg het brood met tomaat, mozzarella en blaadjes verse basilicum. Of rooster boerenbrood, besmeer het met pesto en beleg het met rucolasla, tomaat en dunne plakjes ibericoham. Met Lisimo Pesto Basilicum verwen je je gasten met de pure smaak van Italië.
Koelvers geleverd
Pesto Basilicum van Lisimo wordt koelvers geleverd in een hersluitbare pot van een kilo. Bewaar dit product altijd gekoeld bij 1°C tot 7°C en in gesloten verpakking. Bewaar de pesto na openen met een afdeklaagje olijfolie. Kijk voor de uiterste houdbaarheidsdatum op de verpakking. Probeer ook de andere mediterrane spreads en dips van Lisimo en verras je gasten met de lekkerste combinaties en de spannendste variaties.