Laat je gasten in een mum van tijd smullen van zachtgegaarde kip in een romige champignonsaus met deze ambachtelijk bereide, kant-en-klare Kippenragout van Neven Food.
Geef je gerechten de ultieme mediterrane smaaktwist met de koelverse romige Aioli Limoen van Lisimo.
Lisimo Aioli Limoen
Aioli Limoen van Lisimo is een romige dip gemaakt van verse knoflook uit de Beemster, extra vergine olijfolie, een scheutje vers citroensap en aromatische limoenolie. De crèmewitte saus is heerlijk zacht van smaak en voor een zomerse twist verrijkt met frisse olie uit de schil van de limoen. De limoenaioli is volledig vegetarisch, glutenvrij en lactosevrij, en bevat geen kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen. Een verrukkelijk kant-en-klaar versproduct van hoge kwaliteit voor in de professionele foodservicekeuken, waarmee je als chef in een handomdraai de lekkerste huisgemaakte gerechten bereidt.
Veelzijdige smaakmaker
De zachte knoflook-limoenspread smaakt perfect als dipsaus op de borrelplank of als saus bij vlees, vis of groenten. Gebruik aioli ook als mediterrane smaakmaker op je (vegetarische) broodjes en sandwiches. Smeer voor een smaakvolle BLT-sandwich Lisimo Aioli Limoen op twee sneden geroosterd meergranenbrood en beleg het brood met bacon, rode ui, avocado, tomaten en sla. Of rooster boerenbrood, besmeer dit met aioli en beleg het met rucolasla, tomaat en dunne plakjes serranoham. Met Lisimo Aioli Limoen verwen je je gasten met de pure smaken uit de Méditerranée.
Koelvers geleverd
Aioli Limoen van Lisimo wordt koelvers geleverd in een hersluitbare pot van 220 gram. Bewaar dit product altijd gekoeld bij 1°C tot 7°C en in gesloten verpakking. Kijk voor de uiterste houdbaarheidsdatum op de verpakking. Probeer ook de andere mediterrane spreads en dips van Lisimo en verras je gasten met de lekkerste combinaties en de spannendste variaties.
Geef je gerechten de ultieme Italiaanse smaaktwist met de koelverse veganistische Spread Bruschetta van Lisimo.
Lisimo Spread Bruschetta
Spread Bruschetta van Lisimo is een authentieke antipasto gemaakt van gedroogde tomaten, verse basilicum, knoflook, balsamicoazijn, citroensap en extra vergine olijfolie. De roodkleurige tomatenspread heeft een zoete, kruidige tomatensmaak, verrijkt met tonen van verse knoflook. De bruschetta is volledig plantaardig, glutenvrij en lactosevrij, en bevat geen kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen. Een verrukkelijk kant-en-klaar versproduct van hoge kwaliteit voor in de professionele foodservicekeuken, waarmee je als chef in een handomdraai de lekkerste huisgemaakte gerechten bereidt.
Veelzijdige smaakmaker
Tomatenbruschetta is een perfecte smaakmaker op de borrelplank of in gerechten. Serveer het bij carpaccio, in een lauwwarme groene salade, in vegan pompoensoep en op geroosterde sneetjes stokbrood. Een kleine hoeveelheid voegt al volop smaak toe. Maak van een gewoon broodje kaas een Italiaanse lekkernij door er wat bruschetta aan toe te voegen. Met Lisimo Tomatenbruschetta verwen je je gasten met de pure smaak van Italië.
Koelvers geleverd
De veganistische Spread Bruschetta van Lisimo wordt koelvers geleverd in een hersluitbare pot van 450 gram. Bewaar dit product altijd gekoeld bij 1°C tot 7°C en in gesloten verpakking. Bewaar de bruschetta na openen met een afdeklaagje olijfolie. Kijk voor de uiterste houdbaarheidsdatum op de verpakking. Probeer ook de andere mediterrane spreads en dips van Lisimo en verras je gasten met de lekkerste combinaties en de spannendste variaties.
Geef je gerechten de ultieme Italiaanse smaaktwist met de koelverse veganistische Pesto Basilicum van Lisimo.
Lisimo Pesto Basilicum
Pesto Basilicum van Lisimo is een smaakvolle veganistische spread gemaakt van verse basilicum, versgebrande noten en extra vergine olijfolie. De koelverse groene saus heeft een heerlijk frisse en pure basilicumsmaak, verrijkt met gebalanceerde knoflooktonen. De basilicumpesto bevat geen kaas, maar krijgt zijn romigheid en diepte door een combinatie van noten. Daarbij is de pesto volledig plantaardig, glutenvrij en lactosevrij, en bevat het geen kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen. Een verrukkelijk kant-en-klaar versproduct van hoge kwaliteit voor in de professionele foodservicekeuken, waarmee je als chef in een handomdraai de lekkerste huisgemaakte gerechten bereidt.
Veelzijdige vegan smaakmaker
De Italiaanse spread smaakt perfect als dip op de borrelplank, als saus bij pasta’s, vlees en salades of als smaakmaker in (veganistische) gerechten. Gebruik pesto ook als mediterraan beleg op je broodjes en sandwiches. Een kleine hoeveelheid voegt al volop smaak toe. Serveer de vegan Pesto Basilicum ook in een aardappelsalade, op vegan brood met hummus, naast gebruineerde bloemkool en in gevulde, geroosterde aubergine. Met Lisimo Pesto Basilicum verwen je je gasten met de pure smaak van Italië.
Koelvers geleverd
De veganistische Pesto Basilicum van Lisimo wordt koelvers geleverd in een hersluitbare pot van een kilo. Bewaar dit product altijd gekoeld bij 1°C tot 7°C en in gesloten verpakking. Bewaar de pesto na openen met een afdeklaagje olijfolie. Kijk voor de uiterste houdbaarheidsdatum op de verpakking. Probeer ook de andere mediterrane spreads en dips van Lisimo en verras je gasten met de lekkerste combinaties en de spannendste variaties.