Kies voor hip, origineel en verrassend lekker met de gevulde Japanse IJsmochi’s Koffie-Chocolade van Wochi Mochi.
Wochi Mochi IJsmochi’s Koffie-Chocolade
Met deze kleurrijke ijssnacks van Wochi Mochi zet je je gasten zonder twijfel een uitgesproken originele en verfrissende lekkernij voor. Wochi Mochi zijn zachte, Japanse rijstdeegballetjes met een ijsvulling. Deze ‘verfijnde’ variant verbergt onder zijn delicate laagje rijstdeeg een verrukkelijke vulling van
vorstelijk koffie-ijs en een smeuïg hart van chocoladesaus. Voeg de verrassend lekkere ijsballetjes toe aan je dessertkaart, serveer ze als onverwacht onderdeel van je high tea of verwen je gasten met kleurrijke ijssnacks om te delen. De ‘iced mochi’ is bovendien een originele en aantrekkelijke aanvulling op het assortiment van ijssalons.
Overgewaaid uit Japan
Mochi’s zijn zachte Japanse deegballetjes van plakkerige kleefrijst, oorspronkelijk gevuld met (meestal zoet) fruit of zoetebonenpasta. De eeuwenoude balletjes combineren plakkerig, taai en zoet met elkaar en zijn razend populair in Japan. Daar staan ze symbool voor kracht, geluk en gezondheid en werden ze traditioneel gegeten tijdens nieuwjaar. Bij ons passen de gevulde deegballetjes perfect bij trends zoals ‘shared dining’ en ‘thuis uit eten’. En ook uit de horeca zijn de geliefde mochiballetjes inmiddels niet meer weg te denken. Wochi Mochi vulde zijn mochiballetjes met heerlijk ijs en maakte zo een ijsmochi waarvan iedereen ook buiten Japan elke dag lekker kan genieten.
Zes ijsmochi’s per doosje
Wochi Mochi IJsmochi’s Koffie-Chocolade wordt diepgevroren geleverd in opvallend gekleurde doosjes van zes stuks. Serveer de ijssnacks direct vanuit de diepvries. Vul je aanbod aan met de andere heerlijke smaakcombinaties iced mochi van Wochi Mochi en laat je gasten kiezen of varieer met de kleuren en smaken.
Geef je gerechten de ultieme Italiaanse smaaktwist met de biologische Pesto Basilicum van Lisimo.
Lisimo biologische Pesto Basilicum
Pesto Basilicum van Lisimo is een smaakvolle biologische spread op basis van uitsluitend ingrediënten van biologische oorsprong, zoals verse basilicum, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en extra vergine olijfolie. De koelverse, groene saus heeft een heerlijk pure basilicumsmaak, verrijkt met pittige knoflooktonen. Biologische basilicumpesto is vegetarisch en vrij van gluten, lactose en toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen. Een verrukkelijk versproduct van hoge kwaliteit voor in de professionele foodservicekeuken, waarmee je als chef in een handomdraai de lekkerste huisgemaakte gerechten bereidt.
Veelzijdige smaakmaker
De Italiaanse spread smaakt perfect als saus door de pasta of als dip op de borrelplank. Gebruik basilicumpesto ook als mediterrane smaakmaker op je broodjes en sandwiches. Smeer voor een klassieke ‘caprese’ een beetje Lisimo Biologisch Pesto Basilicum op een dikke snee ciabattabrood en beleg het brood met tomaat, mozzarella en blaadjes verse basilicum. Of rooster boerenbrood, besmeer het met pesto en beleg het met rucolasla, tomaat en dunne plakjes ibericoham. Met de biologische pesto basilicum van Lisimo verwen je je gasten met de pure smaak van Italië.
Koelvers geleverd
De biologische Pesto Basilicum van Lisimo wordt koelvers geleverd in hersluitbare bekers van 450 gram. Bewaar dit product altijd gekoeld bij 1°C tot 7°C en in gesloten verpakking. Bewaar de pesto na openen met een afdeklaagje olijfolie. Kijk voor de uiterste houdbaarheidsdatum op de verpakking. Probeer ook de andere mediterrane spreads en dips van Lisimo en verras je gasten met de lekkerste combinaties en de spannendste variaties.