Frisse salade van ham snippers met kleine stukjes prei in een lichte huisgemaakte mayonaise. Heerlijk op een toastje, als borrelhapje of als broodbeleg. Kan ook als salade geserveerd worden, lekker met wat aardappeltjes.
Met deze zoetzure, superromige Ravigotesaus van Bieze Professional decoreer en serveer je in een handomdraai de mooiste en heerlijkste culinaire creaties.
Ravigotesaus van Bieze Professional
Bieze Professional Ravigotesaus is een superromige saus met stukjes augurk en ui, op smaak gebracht met diverse kruiden en specerijen. Ravigote, vaak verward met remouladesaus, is een vinaigrette (dus op basis van olie en azijn) die van oorsprong uit de Franse keuken komt. Deze prachtige crèmekleurige ravigotesaus van horecakwaliteit bevat uitsluitend pure ingrediënten. Met zijn zoetzure, heerlijk romige smaak is de kant-en-klare koude saus een ware delicatesse waarmee je je gerechten gemakkelijk een onweerstaanbare touch geeft. Ravigotesaus is vegetarisch, glutenvrij en lactosevrij (er kan sprake zijn van kruisbesmetting).
Voor de mooiste culinaire creaties
Ravigotesaus is de perfecte topping op gebakken vis, schaal- en schelpdieren en knapperige salades: zo decoreer en serveer je in een handomdraai de mooiste culinaire creaties. Laat je gasten smullen van lekkerbekjes, kibbeling, sliptong of mosselen met romige ravigotesaus en zet ook eens een borrelplankje op tafel met ravigotesaus en groentestengels. Ravigotesaus is ook superlekker als smeuïge dipsaus bij gebraden kalfsvlees, gepocheerde vis en hardgekookte eieren. Varieer volop! Maak je creatie compleet met wat bieslook, dragon, peterselie en kappertjes.
In transparante bak
De vloeibare, lobbige Bieze Professional Ravigotesaus wordt geleverd in een transparante bak met hersluitbare deksel. Bewaar de salades altijd gekoeld bij +2 °C tot +7 °C. In gesloten verpakking zijn ze ten minste houdbaar tot de datum op de verpakking. Probeer ook de andere heerlijke sauzen en goedgevulde brood- en toastsalades, rauwkostsalades en maaltijdsalades van Bieze Professional en schotel je gasten de lekkerste gerechten voor.
Bieze Professional: koelvers en puur
De koelverse sauzen van Bieze Professional zijn met vakmanschap, liefde en aandacht exclusief bereid voor de foodprofessional. Alle sauzen worden vers gemaakt en zijn geschikt als basis of als hoofdproduct. Bieze-sauzen zijn een gemakkelijke, gezonde(re) en duurzamere keuze, met verse ingrediënten, pure smaken en de beste specerijen in een mooie prijs-kwaliteitverhouding. Ideaal voor chefs in de horeca en catering die met een glimlach in de keuken graag smaakvolle topgerechten creëren, voor een glimlach aan tafel!