Tempura van courgette met Gele Curry op een bedje van gesmoorde spinazie en gebrande sesam mix
Neven Food

Tempura van courgette met Gele Curry op een bedje van gesmoorde spinazie en gebrande sesam mix

Aantal personen: 6 Bereidingstijd: 20 minuten
Ingrediënten

750    gr Neven Food Gele Curry Groenten (1000585)
1200  gr jonge bladspinazie
18      plakjes groene courgette
300    gr tempura meel
15      gr gebrande sesam mix
6        takjes verse koriander
18      plakjes rode puntpaprika

Bereidingswijze
  1. Verwarm de frituur voor op 180 graden;
  2. haal met behulp van een klein stekertje de binnenkant van de courgette eruit;
  3. verwarm de Gele Curry op een laag vuurtje en smoor de spinazie in een bakpan;
  4. haal de courgette door het tempura meel heen en bak deze in de frituur goudbruin;
  5. laat de gefrituurde courgette uitlekken op een stukje keukenpapier en breng op smaak met wat zout;
  6. neem een voorverwarmd bord en plaats een steker met de gesmoorde spinazie;
  7. schep de Gele Curry op de gesmoorde spinazie;
  8. garneer met de tempura van courgette, koriander, sesam mix en plakjes rode puntpaprika.

 

Tip! Ontvang al je favoriete recepten in een handige PDF per e-mail Voeg toe aan mijn recepten
Delen