Kipsaté pie
Aantal personen: 4 Bereidingstijd: 30 minuten
Ingrediënten

250 gr Neven food Ambachtelijke Kip Saté (2014113)
4 Quiche bodem (bijv. pidy kant en klaar, 11 cm doorsnee)
4 Vierkante plakken korstdeeg (kant-en-klaar)
200 gr gekookte rijst
50 gr sperzieboontjes
1 hand verse taugé
40 gr Gesneden ui (rood of wit)
1 Eigeel
2 Eetlepels olie

 

Bereidingswijze
  1. Halveer de sperziebonen en blancheer ze;
  2. Verhit de olie in een pan en doe hier de boontjes, taugé en gesneden ui, bak licht aan;
  3. Voeg de gekookte rijst en neven food kip saté toe en meng dit door elkaar;
  4. Zet de quiche bodems klaar en verdeel hier het kip saté mengsel in;
  5. Doe hier een plakje korstdeeg op en druk de randjes licht aan;
  6. Strijk de quiche af met eigeel en zet ze 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden;
Tip! Ontvang al je favoriete recepten in een handige PDF per e-mail Voeg toe aan mijn recepten
Delen