Couscous salade met knoflookgamba's en krab
Bieze

Couscous salade met knoflookgamba's en krab

Ingrediënten

1 kilo Bieze Couscous Salade Indiase stijl (2006126)
400 gr gamba’s
200 gr surimi
30 gr Bistro-kruidenolie Spanish Sensation
groene paprika
100 gram rozijnen
Halve bosui
Peterselie

Bereidingswijze
  1. Marineer de gamba’s met de Bistro-kruidenolie Spanish Sensation en gaar deze twee tot drie minuten in een koekenpan of steamer en laat de gamba’s goed afkoelen;
  2. Snijd de paprika, bosui en peterselie fijn en meng dit met de Couscous salade.
  3. Snijd de surimi in kleine reepjes en voeg deze samen met de gamba’s als laatste toe aan de Couscous salade. 
Serveertip

Garneer de salade af met wat peterselie en rozijnen.

Tip! Ontvang al je favoriete recepten in een handige PDF per e-mail Voeg toe aan mijn recepten
Delen