Ga naar de content
Menu Recepten (0)
Recept toegevoegd
Open filters

Merken

15 producten
Ons gehele assortiment in één overzicht?
Download assortiment

Neven Food zigeunersaus

Geef je gerechten een smaakvolle en kleurrijke twist met deze ambachtelijk bereide Zigeunersaus van Neven Food.

Neven Food kip pilav

Laat je gasten in een mum van tijd smullen van zachtgegaarde kip in smaakvolle pilavsaus met deze ambachtelijk bereide, kant-en-klare Kip Pilav van Neven Food.

Neven Food hachee Hollandse stijl rund

Laat je gasten in een mum van tijd smullen van zachtgegaard rundvlees in een hartige, romige saus met deze ambachtelijk bereide Hollandse Hachee Rund van Neven Food.

Neven Food konijnenbouten in saus

Laat je gasten in een mum van tijd smullen van zachtgegaarde achterbouten in een lichtzoete saus met deze ambachtelijk bereide, kant-en-klare Konijnenbouten In Saus van Neven Food.

Neven Food Stoofvlees Vlaamse stijl rund

Laat je gasten in een mum van tijd smullen van een overheerlijk Vlaams stoofgerecht van zachtgegaard runderstoofvlees in een romige, hartige saus met dit ambachtelijk bereide Vlaams Stoofvlees Rund van Neven Food.

Neven Food gehaktballetjes in tomatensaus

Laat je gasten in een mum van tijd smullen van overheerlijke gehaktballetjes met deze ambachtelijk bereide Gehaktballetjes In Tomatensaus van Neven Food.

Neven Food Goulash Hongaarse stijl rund

Laat je gasten in een mum van tijd smullen van zachtgegaard rundvlees in een smaakvolle tomaten-paprika-groentesaus met deze ambachtelijk bereide, kant-en-klare Hongaarse Goulash Rund van Neven Food.

Neven Food kippenragout

Laat je gasten in een mum van tijd smullen van zachtgegaarde kip in een romige champignonsaus met deze ambachtelijk bereide, kant-en-klare Kippenragout van Neven Food.

Neven Food Stoofvlees Limburgse stijl rund

Met dit ambachtelijk bereide Limburgs Stoofvlees Rund van Neven Food laat je je gasten in een mum van tijd smullen van een overheerlijke Limburgse stoofpot van zachtgegaard runderstoofvlees in een zoetromige saus.

Neven Food zuurvlees Limburgse stijl rund

Laat je gasten in een mum van tijd smullen van een overheerlijk Limburgs stoofgerecht van zachtgegaard rundvlees in een zoetzure saus met dit ambachtelijk bereide Limburgs Zuurvlees Rund van Neven Food.

Neven Food chili sin carne

Laat je gasten in een mum van tijd smullen van een smakelijke vegan chilischotel met deze ambachtelijk bereide Chili Sin Carne van Neven Food.

Neven Food gele curry groenten

Laat je gasten in een mum van tijd smullen van een verrukkelijke vegan gele curry boordevol groenten met deze ambachtelijk bereide Gele Curry Groenten van Neven Food.

Neven Food kipsaté ambachtelijk

Laat je gasten in een mum van tijd smullen van heerlijke gegrilde kipstukjes in een zoetpikante satésaus met deze kant-en-klare Kipsaté Ambachtelijk van Neven Food.

Neven Food rendang ambachtelijk

Laat je gasten in een mum van tijd smullen van langzaam gestoofd rundvlees in een kruidige saus op basis van kokosmelk met deze kant-en-klare Rendang Ambachtelijk van Neven Food.

Neven Food champignon-roomsaus

Maak van elk gerecht in no-time een feestmaal met deze ambachtelijk bereide Champignon-Roomsaus van Neven Food.

Onze merken

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!