Ga naar de content
Menu Recepten (0)
Recept toegevoegd
Open filters

Merken

38 producten

Carpacciosaus

Verrassende verse smaakmaker, bereid met aceto balsamico en grove mosterd. Een frisse gebalanceerde smaak, bereid met verse natuurlijke ingredienten.

Fumet de Poisson

Fumet de Poisson is een mooie fumet van witvis. De ideale basis voor dressings, marinades, soepen en sauzen

Glace d'Agneau (Lam)

Glace de d’Agneau heeft een uitgesproken lamssmaak. Glace d’Agneau is geschikt voor de bereiding van alle sauzen bij lams- en schapenvleesgerechten en voor de bereiding van lams- en schapenvleesragout.

Glace de Canard (Eend)

Glace de Canard is een frisse glace uit de klassieke keuken met een diepe smaak van eend met een lichte citrustint. Glace de Canard is zeer geschikt voor sauzen en marinades.

Glace de Champignon

Glace de Champignon is een glace met een krachtige volle aardse champignonsmaak. Glace de Champignon is geschikt als basis voor sauzen en soepen.

Glace de Crustaces (Schaal- en schelpdieren)

Glace de Crustaces is een geconcentreerde bouillon van schaal-en schelpdieren die breed toepasbaar is.

Glace de d'Homard (Kreeft)

Glace d’Homard is een mooie gladde diep rode glace met een diepe onmiskenbare kreeftensmaak. Glace d’Homard kan met zijn intense smaak en textuur gebruikt worden voor het bereiden van sauzen, soepen, espumas en dressings of een mooie ceviche.

Glace de Gibier (Wild)

Glace de Gibier is een geconcentreerde wildbouillon met een kruidige basis met specerijen: laurier, kruidnagel en rozemarijn. Glace de Gibier is geschikt voor de bereiding van wildgerechten en voor de bereiding van wildragout, wildbouillon en soep. 

Glace de Veau (Kalf)

Glace de Veau is een geconcentreerde kalfsbouillon, geschikt voor de bereiding van alle sauzen, van heldere soep en kan toegepast worden bij de bereiding van vleesgerechten. 

Glace de Voillaille (Gevogelte)

Glace de Volaille is een geconcentreerde gevogelteboullon met een rijke romige volle smaak. Glace de Volaille is geschikt voor de bereiding van alle sauzen bij gevogelte en voor de bereiding van soepen, dressing, pates, salpicon en mousses.

Jus de Veau (Kalf)

Jus de Veau is een licht gebonden kant-en-klare jus op basis van kalfsglace en rode wijn.

Knoflookpuree

Ambachtelijke koelverse Lisimo Knoflookpuree is op basis van gesneden knoflook, zonnebloemolie en vers citroensap. Zonder zout, kunstmatige toevoegingen en conserveringsmiddelen. Deze puree is een simpele vervanging voor knoflooktenen.

Knoflookpuree Biologisch

Ambachtelijke koelverse biologische Lisimo Knoflookpuree is op basis van knoflook, zonnebloemolie en azijn. Zonder zout, kunstmatige toevoegingen en conserveringsmiddelen. Deze puree is een simpele vervanging voor knoflooktenen en heerlijk om gerechten perfect op smaak te brengen.

Onze merken

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!