Frisse salade van ham snippers met kleine stukjes prei in een lichte huisgemaakte mayonaise. Heerlijk op een toastje, als borrelhapje of als broodbeleg. Kan ook als salade geserveerd worden, lekker met wat aardappeltjes.
Trakteer je gasten met een glimlach op frisromige, zoetzure selleriesalade met deze verrukkelijke, rijkgevulde Selleriesalade van Bieze Professional.
Selleriesalade van Bieze Professional
Bieze Professional Selleriesalade is een overheerlijke, lichte salade van blanke reepjes knapperige knolselderij, verrijkt met gemarineerde ui en kruiden en op een basis van yoghurt en mayonaise. Sellerie wordt ook wel selderij of selderie genoemd. Met zijn creatieve receptuur, zoetzure, frisromige smaak en frisse selleriegeur is deze crèmekleurige groentesalade een onmisbare delicatesse bij ontbijt, brunch, lunch en borrel. Selleriesalade is vegetarisch en glutenvrij (er kan sprake zijn van kruisbesmetting).
Heerlijk op brood en toast
Selleriesalade smaakt heerlijk op brood en toast, en laat zich ook prima serveren op bagels, wraps en knapperig versgebakken (stok)brood en bruschetta. Maak er je eigen specialiteit van door zelf verse ingrediënten of een kleurrijke garnering toe te voegen, zoals wat blaadjes verse basilicum en plakjes gerookte kip. Varieer volop! Maak je creatie compleet met een paar takjes peterselie en kerstomaatjes.
In transparante bak
Bieze Professional Selleriesalade wordt geleverd in een transparante bak met hersluitbare deksel. Bewaar de salades altijd gekoeld bij +2 °C tot +7 °C. In gesloten verpakking zijn ze ten minste houdbaar tot de datum op de verpakking. Probeer ook de andere goedgevulde brood- en toastsalades, maaltijdsalades, rauwkostsalades en sauzen van Bieze Professional en schotel je gasten de lekkerste gerechten voor.
Bieze Professional: gemakkelijk, gezond en duurzamer
De koelverse salades van Bieze Professional zijn met vakmanschap, liefde en aandacht exclusief bereid voor de foodprofessional. Alle salades zijn rijkelijk gevuld met grote stukken vlees, vis, ei en/of groente en zijn gebruiksklaar voor ontbijt, lunch, brunch, borrel, buffet en barbecue. Bieze-salades zijn een gemakkelijke, gezonde(re) en duurzamere keuze, met verse ingrediënten, pure smaken en de beste specerijen in een mooie prijs-kwaliteitverhouding. Ideaal voor chefs in de horeca en catering die met een glimlach in de keuken smaakvolle topsalades willen creëren, voor een glimlach bij hun gasten aan tafel!
Geef je gerechten de ultieme mediterrane smaaktwist met de koelverse Tapenade Mediterraan van Lisimo.
Lisimo Tapenade Mediterraan
Tapenade Mediterraan van Lisimo is een smaakvolle tapenade gemaakt van zongedroogde tomaten, groene olijven, ansjovis, extra vergine olijfolie en puur citroensap. De lichtrode tomatenspread heeft een volle, kruidige smaak, verrijkt met gebalanceerde knoflooktonen. De rode tomatentapenade is glutenvrij en lactosevrij en bevat geen kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen. Een verrukkelijk kant-en-klaar versproduct van hoge kwaliteit voor in de professionele foodservicekeuken, waarmee je als chef in een handomdraai de lekkerste huisgemaakte gerechten bereidt.
Veelzijdig en direct klaar om te serveren
De mediterrane spread smaakt perfect als dip bij toastjes of brood op de borrelplank. Gebruik tapenade ook als mediterrane smaakmaker op je broodjes, stokbroden, tosti’s en sandwiches, bij vlees en door je salades en pastagerechten. Een kleine hoeveelheid voegt al volop smaak toe. Met Lisimo Tapenade Mediterraan combineer je gemak en kwaliteit en verwen je je gasten in een handomdraai met de pure smaken uit de Méditerranée.
Koelvers geleverd
Tapenade Mediterraan van Lisimo wordt koelvers geleverd in een hersluitbare pot van een kilo. Bewaar dit product altijd gekoeld bij 1°C tot 7°C en in gesloten verpakking. Kijk voor de uiterste houdbaarheidsdatum op de verpakking. Probeer ook de andere mediterrane spreads en dips van Lisimo en verras je gasten met de lekkerste combinaties en de spannendste variaties.
Glace d’Homard is een mooie gladde diep rode
glace met een diepe onmiskenbare kreeftensmaak.
Glace d’Homard kan met zijn intense smaak en
textuur gebruikt worden voor het bereiden van
sauzen, soepen, espumas en dressings of een mooie
ceviche.