Ga naar de content
Menu Recepten (0)
Recept toegevoegd
Open filters

Merken

7 producten
Ons gehele assortiment in één overzicht?
Download assortiment

Lisimo puree knoflook

Ambachtelijke koelverse Lisimo Knoflookpuree is op basis van gesneden knoflook, zonnebloemolie en vers citroensap. Zonder zout, kunstmatige toevoegingen en conserveringsmiddelen. Deze puree is een simpele vervanging voor knoflooktenen.

Lisimo biologisch pesto basilicum

Volgens traditioneel recept bereid op basis van uitsluitend ingrediënten van biologische oorsprong zoals verse basilicum, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en extra vergine olijfolie.

Lisimo biologisch tapenade tricolore

Op basis van uitsluitend ingrediënten van biologische oorsprong zoals Griekse olijven, zongedroogde tomaten en extra vergine olijfolie.

Lisimo biologisch tapenade zontomaat

Op basis van uitsluitend ingrediënten van biologische oorsprong zoals zongedroogde tomaten, pijnboompitten en extra vergine olijfolie.

Lisimo biologisch puree knoflook

Biologische knoflookpuree op basis van gesneden knoflook en zonnebloemolie. Zonder zout, kunstmatige toevoegingen en conserveringsmiddelen. Deze puree is een simpele vervanging voor knoflooktenen.

Lisimo biologisch pesto rosso

Deze pesto is op basis van uitsluitend ingrediënten van biologische oorsprong zoals verse basilicum, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en zongedroogde tomaten.

Lisimo biologisch tapenade zeewier

Met vers zeewier, verse peterselie, cashewnoten en sesamolie.

Onze merken

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!