Ga naar de content
Menu Recepten (0)
Recept toegevoegd
Open filters

Merken

10 producten
Ons gehele assortiment in één overzicht?
Download assortiment

Maître Cuisine glace champignon 1kg

Glace de Champignon is een glace met een krachtige volle aardse champignonsmaak. Glace de Champignon is geschikt als basis voor sauzen en soepen.

Maître Cuisine glace schaaldier 1kg

Glace de Crustacés is een geconcentreerde bouillon van schaal-en schelpdieren die breed toepasbaar is.

Maître Cuisine glace eend 1kg

Glace de Canard is een frisse glace uit de klassieke keuken met een diepe smaak van eend met een lichte citrustint. Glace de Canard is zeer geschikt voor sauzen en marinades.

Maître Cuisine glace lam 1kg

Glace de d’Agneau heeft de uitgesproken typische, pittige smaak van lam. Glace d’Agneau is geschikt voor de bereiding van alle sauzen bij lams- en schapenvleesgerechten en voor de bereiding van lams- en schapenvleesragout.

Maître Cuisine glace gevogelte 1kg

Glace de Volaille is een geconcentreerde gevogelteboullon met een rijke volle smaak. Glace de Volaille is geschikt voor de bereiding van alle sauzen bij gevogelte en voor de bereiding van soepen, dressing, patés, salpicon en mousses.

Maître Cuisine glace kalf 1kg

Glace de Veau is geschikt voor de bereiding van sauzen en heldere soepen en kan toegepast worden bij de bereiding van vleesgerechten.

Maître Cuisine glace wild 1kg

Glace de Gibier is een geconcentreerde wildbouillon met een kruidige basis van specerijen: laurier, kruidnagel en rozemarijn. Glace de Gibier is een krachtige basis voor de bereiding van wildgerechten zoals wildragout, wildbouillon en soep.

Maître Cuisine glace kreeft 1kg

Glace d’Homard is een mooie gladde diep rode glace met een diepe onmiskenbare kreeftensmaak. Glace d’Homard kan met zijn intense smaak en textuur gebruikt worden voor het bereiden van sauzen, soepen, espumas en dressings of een mooie ceviche.

Maître Cuisine jus kalf 1kg

Glace de Veau is een geconcentreerde kalfsbouillon, geschikt voor de bereiding van sauzen en heldere soep en kan toegepast worden bij de bereiding van vleesgerechten.

Maître Cuisine fumet vis 1kg

Fumet de Poisson is een mooie fumet van witvis. De ideale basis voor dressings, marinades, soepen en sauzen.

Onze merken

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!