Geef je gerechten de ultieme Italiaanse smaaktwist met de koelverse veganistische Pesto Basilicum van Lisimo.
Lisimo Pesto Basilicum
Pesto Basilicum van Lisimo is een smaakvolle veganistische spread gemaakt van verse basilicum, versgebrande noten en extra vergine olijfolie. De koelverse groene saus heeft een heerlijk frisse en pure basilicumsmaak, verrijkt met gebalanceerde knoflooktonen. De basilicumpesto bevat geen kaas, maar krijgt zijn romigheid en diepte door een combinatie van noten. Daarbij is de pesto volledig plantaardig, glutenvrij en lactosevrij, en bevat het geen kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen. Een verrukkelijk kant-en-klaar versproduct van hoge kwaliteit voor in de professionele foodservicekeuken, waarmee je als chef in een handomdraai de lekkerste huisgemaakte gerechten bereidt.
Veelzijdige vegan smaakmaker
De Italiaanse spread smaakt perfect als dip op de borrelplank, als saus bij pasta’s, vlees en salades of als smaakmaker in (veganistische) gerechten. Gebruik pesto ook als mediterraan beleg op je broodjes en sandwiches. Een kleine hoeveelheid voegt al volop smaak toe. Serveer de vegan Pesto Basilicum ook in een aardappelsalade, op vegan brood met hummus, naast gebruineerde bloemkool en in gevulde, geroosterde aubergine. Met Lisimo Pesto Basilicum verwen je je gasten met de pure smaak van Italië.
Koelvers geleverd
De veganistische Pesto Basilicum van Lisimo wordt koelvers geleverd in een hersluitbare pot van 250 gram. Bewaar dit product altijd gekoeld bij 1°C tot 7°C en in gesloten verpakking. Bewaar de pesto na openen met een afdeklaagje olijfolie. Kijk voor de uiterste houdbaarheidsdatum op de verpakking. Probeer ook de andere mediterrane spreads en dips van Lisimo en verras je gasten met de lekkerste combinaties en de spannendste variaties.
Met deze lichtscherpe, romige Wasabisaus van Bieze Professional decoreer en serveer je in een handomdraai de mooiste en heerlijkste culinaire creaties.
Wasabisaus van Bieze Professional
Bieze Professional Wasabisaus is een lichtscherpe, romige saus met echte wasabi en fijne kruiden, en daarmee uitermate geschikt voor de hogere gastronomie. Wasabi is een pittige specerij uit de Japanse keuken, geraspt uit de wortels van de Wasabia Japonica. Deze prachtige groene wasabisaus van horecakwaliteit bevat uitsluitend pure ingrediënten. Met zijn zoete, aangenaam zachtpittige smaak is de kant-en-klare koude saus een ware delicatesse waarmee je je gerechten gemakkelijk een onweerstaanbare touch geeft.
Voor de mooiste culinaire creaties
Wasabisaus is de perfecte topping op vis- en vegaproducten: zo decoreer en serveer je in een handomdraai de mooiste culinaire creaties. Laat je gasten smullen van een bol gerookte zalm met romige wasabisaus en verrijk ook je pokébowls, sushi, sashimi, gestoomde zalmfilet, gegrilde tonijn en salades met de kant-en-klare saus. Wasabisaus is ook superlekker als smeuïge dipsaus bij stoere stukken vlees en als topping op (broodjes) vegaburger. Varieer volop! Maak je creatie compleet met wat rucola, tuinkers en zonnebloempitten.
In handzame transparante knijpfles
De vloeibare, lobbige Bieze Wasabisaus wordt geleverd in een handzame transparante knijpfles. De saus is zo gemakkelijk schenk- en doseerbaar, zonder knoeien. Bewaar de sauzen altijd gekoeld bij +2 °C tot +7 °C. In gesloten verpakking zijn ze ten minste houdbaar tot de datum op de verpakking. Voor gebruik altijd even schudden. Probeer ook de andere heerlijke sauzen en goedgevulde brood- en toastsalades, rauwkostsalades en maaltijdsalades van Bieze Professional en schotel je gasten de lekkerste gerechten voor.
Bieze Professional: koelvers en puur
De koelverse sauzen van Bieze Professional zijn met vakmanschap, liefde en aandacht exclusief bereid voor de foodprofessional. Alle sauzen worden vers gemaakt en zijn geschikt als basis of als hoofdproduct. Bieze-sauzen zijn een gemakkelijke, gezonde(re) en duurzamere keuze, met verse ingrediënten, pure smaken en de beste specerijen in een mooie prijs-kwaliteitverhouding. Ideaal voor chefs in de horeca en catering die met een glimlach in de keuken graag smaakvolle topgerechten creëren, voor een glimlach aan tafel!
Geef je gerechten de ultieme mediterrane smaaktwist met de koelverse veganistische Tapenade Tricolore van Lisimo.
Lisimo Tapenade Tricolore
Tapenade Tricolore van Lisimo is een smaakvolle tapenade gemaakt van zwarte en groene olijven, zongedroogde tomaten en extra vergine olijfolie. De rode olijven-tomatenspread heeft een volle, kruidige smaak, verrijkt met gebalanceerde knoflooktonen. De tricoloretapenade is volledig plantaardig, glutenvrij en lactosevrij, en bevat geen kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen. Een verrukkelijk kant-en-klaar versproduct van hoge kwaliteit voor in de professionele foodservicekeuken, waarmee je als chef in een handomdraai de lekkerste huisgemaakte gerechten bereidt.
Veelzijdig en direct klaar om te serveren
De mediterrane spread smaakt perfect als dip bij toastjes of brood op de borrelplank. Gebruik tapenade ook als mediterrane smaakmaker op je (veganistische) broodjes, stokbroden, tosti’s en sandwiches, bij vlees en door je salades en pastagerechten. Een kleine hoeveelheid voegt al volop smaak toe aan zowel warme als koude gerechten. Met Lisimo Tapenade Tricolore combineer je gemak en kwaliteit en verwen je je gasten in een handomdraai met de pure smaken uit de Méditerranée.
Koelvers geleverd
De veganistische Tapenade Tricolore van Lisimo wordt koelvers geleverd in een hersluitbare pot van een kilo. Bewaar dit product altijd gekoeld bij 1°C tot 7°C en in gesloten verpakking. Kijk voor de uiterste houdbaarheidsdatum op de verpakking. Probeer ook de andere mediterrane spreads en dips van Lisimo en verras je gasten met de lekkerste combinaties en de spannendste variaties.