Geef je gerechten de ultieme Italiaanse smaaktwist met de koelverse veganistische Pesto Basilicum van Lisimo.
Lisimo Pesto Basilicum
Pesto Basilicum van Lisimo is een smaakvolle veganistische spread gemaakt van verse basilicum, versgebrande noten en extra vergine olijfolie. De koelverse groene saus heeft een heerlijk frisse en pure basilicumsmaak, verrijkt met gebalanceerde knoflooktonen. De basilicumpesto bevat geen kaas, maar krijgt zijn romigheid en diepte door een combinatie van noten. Daarbij is de pesto volledig plantaardig, glutenvrij en lactosevrij, en bevat het geen kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen. Een verrukkelijk kant-en-klaar versproduct van hoge kwaliteit voor in de professionele foodservicekeuken, waarmee je als chef in een handomdraai de lekkerste huisgemaakte gerechten bereidt.
Veelzijdige vegan smaakmaker
De Italiaanse spread smaakt perfect als dip op de borrelplank, als saus bij pasta’s, vlees en salades of als smaakmaker in (veganistische) gerechten. Gebruik pesto ook als mediterraan beleg op je broodjes en sandwiches. Een kleine hoeveelheid voegt al volop smaak toe. Serveer de vegan Pesto Basilicum ook in een aardappelsalade, op vegan brood met hummus, naast gebruineerde bloemkool en in gevulde, geroosterde aubergine. Met Lisimo Pesto Basilicum verwen je je gasten met de pure smaak van Italië.
Koelvers geleverd
De veganistische Pesto Basilicum van Lisimo wordt koelvers geleverd in een hersluitbare pot van 250 gram. Bewaar dit product altijd gekoeld bij 1°C tot 7°C en in gesloten verpakking. Bewaar de pesto na openen met een afdeklaagje olijfolie. Kijk voor de uiterste houdbaarheidsdatum op de verpakking. Probeer ook de andere mediterrane spreads en dips van Lisimo en verras je gasten met de lekkerste combinaties en de spannendste variaties.