Met deze fris-zoetzure, romige Tzatzikisaus van Bieze Professional decoreer en serveer je in een handomdraai de mooiste en heerlijkste culinaire creaties.
Tzatzikisaus van Bieze Professional
Bieze Professional Tzatzikisaus is een traditionele Griekse saus op basis van (magere) kwark en yoghurt, verrijkt met komkommerreepjes en knoflook. Tzatziki is een typisch Grieks bijgerecht dat ook in ons land zeer geliefd is. Deze prachtige crèmekleurige tzatzikisaus van horecakwaliteit bevat uitsluitend pure ingrediënten. Met zijn zoetzure, superromige knoflook-komkommersmaak is de kant-en-klare koude saus een ware delicatesse waarmee je je gerechten gemakkelijk een onweerstaanbare touch geeft. Tzatzikisaus is vegetarisch en glutenvrij (er kan sprake zijn van kruisbesmetting).
Voor de mooiste culinaire creaties
Tzatzikisaus is de perfecte topping op (gegrild) vlees, knapperige salades en vegaproducten: zo decoreer en serveer je in een handomdraai de mooiste culinaire creaties. Laat je gasten smullen van kebabspiesjes, gyros of quinoasalade met romige tzatzikisaus en zet ook eens een ‘typisch Grieks’ borrelplankje op tafel met tzatzikisaus, vers stokbrood en groentestengels. Tzatzikisaus is ook superlekker als smeuïge dipsaus bij stoere stukken (lams)vlees en als topping op (broodjes) hamburger en vegaburger. Varieer volop! Maak je creatie compleet met wat dille, peterselie en blaadjes munt.
In transparante bak
De stevige, dik vloeibare Bieze Professional Tzatzikisaus wordt geleverd in een transparante bak met hersluitbare deksel. Bewaar de salades altijd gekoeld bij +2 °C tot +7 °C. In gesloten verpakking zijn ze ten minste houdbaar tot de datum op de verpakking. Probeer ook de andere heerlijke sauzen en goedgevulde brood- en toastsalades, rauwkostsalades en maaltijdsalades van Bieze Professional en schotel je gasten de lekkerste gerechten voor.
Bieze Professional: koelvers en puur
De koelverse sauzen van Bieze Professional zijn met vakmanschap, liefde en aandacht exclusief bereid voor de foodprofessional. Alle sauzen worden vers gemaakt en zijn geschikt als basis of als hoofdproduct. Bieze-sauzen zijn een gemakkelijke, gezonde(re) en duurzamere keuze, met verse ingrediënten, pure smaken en de beste specerijen in een mooie prijs-kwaliteitverhouding. Ideaal voor chefs in de horeca en catering die met een glimlach in de keuken graag smaakvolle topgerechten creëren, voor een glimlach aan tafel!
Ambachtelijke koelverse Lisimo Knoflookpuree is op basis van gesneden knoflook, zonnebloemolie en vers citroensap. Zonder zout, kunstmatige toevoegingen en conserveringsmiddelen. Deze puree is een simpele vervanging voor knoflooktenen.