Kies voor hip, origineel en verrassend lekker met de gevulde Japanse ijssnacks Limoen-Framboos van Wochi Mochi.
Wochi Mochi IJsmochi’s Limoen-Framboos
Met deze kleurrijke ijssnacks van Wochi Mochi zet je je gasten zonder twijfel een uitgesproken originele en verfrissende lekkernij voor. Wochi Mochi zijn zachte, Japanse rijstdeegballetjes met een ijsvulling. Deze ‘brutale’ variant verbergt onder zijn delicate laagje rijstdeeg een verrukkelijke vulling van pittig limoenijs en een verrassend zoet hart van frambozensaus. Voeg de verrassend lekkere ijsballetjes toe aan je dessertkaart, serveer ze als onverwacht onderdeel van je high tea of verwen je gasten met kleurrijke ijssnacks om te delen. De ‘iced mochi’ is bovendien een originele en aantrekkelijke aanvulling op het assortiment van ijssalons.
Overgewaaid uit Japan
Mochi’s zijn zachte Japanse deegballetjes van plakkerige kleefrijst, oorspronkelijk gevuld met (meestal zoet) fruit of zoetebonenpasta. De eeuwenoude balletjes combineren plakkerig, taai en zoet met elkaar en zijn razend populair in Japan. Daar staan ze symbool voor kracht, geluk en gezondheid en werden ze traditioneel gegeten tijdens nieuwjaar. Bij ons passen de gevulde deegballetjes perfect bij trends zoals ‘shared dining’ en ‘thuis uit eten’. En ook uit de horeca zijn de geliefde mochiballetjes inmiddels niet meer weg te denken. Wochi Mochi vulde zijn mochiballetjes met heerlijk ijs en maakte zo een ijsmochi waarvan iedereen ook buiten Japan elke dag lekker kan genieten.
Zes ijsmochi’s per doosje
Wochi Mochi IJsmochi’s Limoen-Framboos wordt diepgevroren geleverd in opvallend gekleurde doosjes van zes stuks. Serveer de ijssnacks direct vanuit de diepvries. Vul je aanbod aan met de andere heerlijke smaakcombinaties iced mochi van Wochi Mochi en laat je gasten kiezen of varieer met de kleuren en smaken.
Tover in no-time de verrukkelijkste pastagerechten op tafel met de tongstrelende Agnolotti Tartufo van Hilcona.
Agnolotti Tartufo van Hilcona
Hilcona Agnolotti Tartufo zijn verrukkelijke gekartelde pastakussentjes met een zachte vulling van kaas, mascarpone, ricotta en Chinese truffels. Smaakversterkers en conserveermiddelen komen er uiteraard niet aan te pas. De smaakvolle mini-ravioli is ideaal te combineren met een lichte saus, bijvoorbeeld van gesmolten boter en salie, gegarneerd met cherrytomaatjes voor een zoete twist. Je proeft bij elke hap de pure passie van Hilcona’s chef-koks voor lekker eten tot in de finesse. De diepgevroren pasta is niet van vers te onderscheiden, is zo klaar en smaakt delizioso!
Gemak en kwaliteit
Agnolotti Tartufo biedt gemak én kwaliteit in jouw keuken. Doordat deze eersteklas pasta los is diepgevroren, kun je snel portioneren. Daarbij zijn de gevulde pastakussentjes al voorgekookt, wat in no-time de perfecte bite garandeert: de diepgevroren pasta drie tot vier minuten opwarmen in lichtgezouten kokend water (95°C), of met een beetje zout en olijfolie circa acht minuten bij 95°C ‘stomen’ in de combisteamer volstaat al. Ook fijn: opnieuw opwarmen kan probleemloos, zonder kwaliteitsverlies. Zo houd je tijd over voor je andere culinaire creaties.
Per twee zakken, diepgevroren
Agnolotti Tartufo wordt per twee zakken van 2 kilo diepgevroren geleverd. Zo kun je dagelijks precies de hoeveelheid ontdooien die nodig is. Bewaar de pasta in de diepvries bij minstens -18˚C. Zie voor de houdbaarheid de THT-datum op de verpakking. Eenmaal ontdooid niet opnieuw invriezen. Trakteer je gasten ook op de andere smakelijke diepgevroren pastaspecialiteiten van Hilcona.