Broodje met Vegetartare Martino
Maître Olivier

Broodje met Vegetartare Martino

Aantal personen: 2 Bereidingstijd: 10 minuten
Ingrediënten

60  gr Vegetartare Martino (1005188)
10  gr Lisimo Basilicum pesto (1000264)
1    st Focaccia of brood naar keuze
1    gekookt ei (eventueel indien Vegan zonder ei)
8    gr rucola
30  gr augurken blokjes
7    gr rode uien ringen
2    gr peterselie  

Bereidingswijze
  1. Bak de Focaccia of een brood naar keuze af volgens de verpakking en snijd dit door de helft;
  2. smeer beide helften in met de basilicum Pesto;
  3. beleg de onderste helft met rucola en de vegatarte Martino;
  4. garneer het broodje met augurken blokjes, gekookt eitje en de rode uien ringen;
  5. serveer op een bord of plankje;
Tip! Ontvang al je favoriete recepten in een handige PDF per e-mail Voeg toe aan mijn recepten
Delen