Bieze Parelcouscous salade met verse puntpaprika
Bieze

Bieze Parelcouscous salade met verse puntpaprika

Aantal personen: 2 Bereidingstijd: 15 minuten
Ingrediƫnten

400 gram Bieze Parelcouscous (702808)
2 puntpaprika’s
Snufje peper & zout
20 gram koriander
20 gram rozijnen
20 gram amandelen
20 gram granaatappel
Snufje gemalen komijn

 

Bereidingswijze
  1. Snijd de puntpaprika en pluk de koriander;
  2. Wel de rozijnen;
  3. Rooster de amandelen en breek ze in grove stukken;
  4. Haal de pitjes uit de granaatappel;
  5. Meng het geheel met de Bieze Parelcouscous en breng het geheel op smaak met peper, zout en de gemalen komijn.
Serveertip

Maak de salade lauw warm.

Tip! Ontvang al je favoriete recepten in een handige PDF per e-mail Voeg toe aan mijn recepten
Delen