Ga naar de content
Menu Recepten (0)
Recept toegevoegd
Open filters

Merken

9 producten
Ons gehele assortiment in één overzicht?
Download assortiment

Lisimo saus basilicum

Deze saus is op basis van verse basilicum, extra vergine olijfolie, zonnebloemolie en puur citroensap.

Lisimo kruidenboter 4,3kg

Met zonnebloemolie en verse kruiden als peterselie, basilicum, salie, oregano en rozemarijn.

Lisimo mayonaise basilicum

Verrassende verse smaakmaker, bereid met verse basilicum en extra vergine olijfolie. Heerlijk zacht van smaak.

Bieze saus knoflook 5kg

Dikke knoflooksaus met een romige smaak en een pittig karakter door de stukjes knoflook.

Bieze truffelsaus

Met deze zachtromige, luxe Truffelsaus van Bieze Professional decoreer en serveer je in een handomdraai de mooiste en heerlijkste culinaire creaties.

Truffelsaus van Bieze Professional

Bieze Professional Truffelsaus is een zachtromige saus bereid met echte truffel uit Italië, en daarmee uitermate geschikt voor de hogere gastronomie. Niet voor niets wordt de truffel ook wel het zwarte goud genoemd. Deze rijke, crèmekleurige truffelsaus van horecakwaliteit bevat uitsluitend pure ingrediënten. Met zijn kenmerkende aardse truffelgeur en delicate tonen is de koude saus een luxueuze smaakmaker waarmee je elk gerecht gemakkelijk een onweerstaanbare touch geeft.

Voor de mooiste culinaire creaties

Truffelsaus is de perfecte luxe topping op salades en vlees: zo decoreer en serveer je in een handomdraai de mooiste culinaire creaties. Laat je gasten smullen van rundercarpaccio of paddenstoelencarpaccio met romige truffelsaus, en verrijk je caesarsalade, biefstuksalade en aspergesalade met de kant-en-klare saus. Truffelsaus is ook superlekker als smeuïge topping op stoere stukken vlees en broodjes hamburger of vegaburger. Varieer volop! Maak je creatie compleet met vlokken Parmezaanse kaas, zonnebloempitten en kerstomaatjes.

In handzame transparante knijpfles

De vloeibare, lobbige Bieze Truffelsaus wordt geleverd in een handzame transparante knijpfles. De saus is zo gemakkelijk schenk- en doseerbaar, zonder knoeien. Bewaar de sauzen altijd gekoeld bij +2 °C tot +7 °C. In gesloten verpakking zijn ze ten minste houdbaar tot de datum op de verpakking. Voor gebruik altijd even schudden. Probeer ook de andere heerlijke sauzen en goedgevulde brood- en toastsalades, rauwkostsalades en maaltijdsalades van Bieze Professional en schotel je gasten de lekkerste gerechten voor.

Bieze Professional: koelvers en puur

De koelverse sauzen van Bieze Professional zijn met vakmanschap, liefde en aandacht exclusief bereid voor de foodprofessional. Alle sauzen worden vers gemaakt en zijn geschikt als basis of als hoofdproduct. Bieze-sauzen zijn een gemakkelijke, gezonde(re) en duurzamere keuze, met verse ingrediënten, pure smaken en de beste specerijen in een mooie prijs-kwaliteitverhouding. Ideaal voor chefs in de horeca en catering die met een glimlach in de keuken graag smaakvolle topgerechten creëren, voor een glimlach aan tafel!

Bieze wasabisaus

Met deze lichtscherpe, romige Wasabisaus van Bieze Professional decoreer en serveer je in een handomdraai de mooiste en heerlijkste culinaire creaties.

Wasabisaus van Bieze Professional

Bieze Professional Wasabisaus is een lichtscherpe, romige saus met echte wasabi en fijne kruiden, en daarmee uitermate geschikt voor de hogere gastronomie. Wasabi is een pittige specerij uit de Japanse keuken, geraspt uit de wortels van de Wasabia Japonica. Deze prachtige groene wasabisaus van horecakwaliteit bevat uitsluitend pure ingrediënten. Met zijn zoete, aangenaam zachtpittige smaak is de kant-en-klare koude saus een ware delicatesse waarmee je je gerechten gemakkelijk een onweerstaanbare touch geeft.

Voor de mooiste culinaire creaties

Wasabisaus is de perfecte topping op vis- en vegaproducten: zo decoreer en serveer je in een handomdraai de mooiste culinaire creaties. Laat je gasten smullen van een bol gerookte zalm met romige wasabisaus en verrijk ook je pokébowls, sushi, sashimi, gestoomde zalmfilet, gegrilde tonijn en salades met de kant-en-klare saus. Wasabisaus is ook superlekker als smeuïge dipsaus bij stoere stukken vlees en als topping op (broodjes) vegaburger. Varieer volop! Maak je creatie compleet met wat rucola, tuinkers en zonnebloempitten.

In handzame transparante knijpfles

De vloeibare, lobbige Bieze Wasabisaus wordt geleverd in een handzame transparante knijpfles. De saus is zo gemakkelijk schenk- en doseerbaar, zonder knoeien. Bewaar de sauzen altijd gekoeld bij +2 °C tot +7 °C. In gesloten verpakking zijn ze ten minste houdbaar tot de datum op de verpakking. Voor gebruik altijd even schudden. Probeer ook de andere heerlijke sauzen en goedgevulde brood- en toastsalades, rauwkostsalades en maaltijdsalades van Bieze Professional en schotel je gasten de lekkerste gerechten voor.

Bieze Professional: koelvers en puur

De koelverse sauzen van Bieze Professional zijn met vakmanschap, liefde en aandacht exclusief bereid voor de foodprofessional. Alle sauzen worden vers gemaakt en zijn geschikt als basis of als hoofdproduct. Bieze-sauzen zijn een gemakkelijke, gezonde(re) en duurzamere keuze, met verse ingrediënten, pure smaken en de beste specerijen in een mooie prijs-kwaliteitverhouding. Ideaal voor chefs in de horeca en catering die met een glimlach in de keuken graag smaakvolle topgerechten creëren, voor een glimlach aan tafel!

Bieze knoflooksaus

Met deze dikke, pittig-romige Knoflooksaus van Bieze Professional decoreer en serveer je in een handomdraai de mooiste en heerlijkste culinaire creaties.

Knoflooksaus van Bieze Professional

Bieze Professional Knoflooksaus is een dikke knoflooksaus met een romige smaak en een pittig karakter door de stukjes knoflook. Een absolute hardloper onder de koude sauzen! Deze prachtige witgroene knoflooksaus van horecakwaliteit bevat uitsluitend pure ingrediënten. Met zijn heerlijke pikant-romige smaak is de kant-en-klare saus een ware delicatesse waarmee je je gerechten gemakkelijk een onweerstaanbare touch geeft. Knoflooksaus is vegetarisch, glutenvrij en lactosevrij (er kan sprake zijn van kruisbesmetting).

Voor de mooiste culinaire creaties

Knoflooksaus is de perfecte topping op vlees, vis en gevogelte (van de grill) en op knapperige salades: zo decoreer en serveer je in een handomdraai de mooiste culinaire creaties. Laat je gasten smullen van een broodje shoarma, falafel of kebab met romige knoflooksaus en zet ook eens een borrelplankje op tafel met knoflooksaus en groentestengels. Knoflooksaus is ook superlekker als smeuïge topping op stoere stukken vlees, zoals spareribs en speklapjes, en broodjes hamburger of vegaburger. Varieer volop! Maak je creatie compleet met wat peterselie, bieslook, plakjes komkommer en stertomaatjes.

In transparante bak

De stevige, dik vloeibare Bieze Professional Knoflooksaus wordt geleverd in een transparante bak met hersluitbare deksel. Bewaar de salades altijd gekoeld bij +2 °C tot +7 °C. In gesloten verpakking zijn ze ten minste houdbaar tot de datum op de verpakking. Probeer ook de andere heerlijke sauzen en goedgevulde brood- en toastsalades, rauwkostsalades en maaltijdsalades van Bieze Professional en schotel je gasten de lekkerste gerechten voor.

Bieze Professional: koelvers en puur

De koelverse sauzen van Bieze Professional zijn met vakmanschap, liefde en aandacht exclusief bereid voor de foodprofessional. Alle sauzen worden vers gemaakt en zijn geschikt als basis of als hoofdproduct. Bieze-sauzen zijn een gemakkelijke, gezonde(re) en duurzamere keuze, met verse ingrediënten, pure smaken en de beste specerijen in een mooie prijs-kwaliteitverhouding. Ideaal voor chefs in de horeca en catering die met een glimlach in de keuken graag smaakvolle topgerechten creëren, voor een glimlach aan tafel!

Bieze ravigotesaus

Met deze zoetzure, superromige Ravigotesaus van Bieze Professional decoreer en serveer je in een handomdraai de mooiste en heerlijkste culinaire creaties.

Ravigotesaus van Bieze Professional

Bieze Professional Ravigotesaus is een superromige saus met stukjes augurk en ui, op smaak gebracht met diverse kruiden en specerijen. Ravigote, vaak verward met remouladesaus, is een vinaigrette (dus op basis van olie en azijn) die van oorsprong uit de Franse keuken komt. Deze prachtige crèmekleurige ravigotesaus van horecakwaliteit bevat uitsluitend pure ingrediënten. Met zijn zoetzure, heerlijk romige smaak is de kant-en-klare koude saus een ware delicatesse waarmee je je gerechten gemakkelijk een onweerstaanbare touch geeft. Ravigotesaus is vegetarisch, glutenvrij en lactosevrij (er kan sprake zijn van kruisbesmetting).

Voor de mooiste culinaire creaties

Ravigotesaus is de perfecte topping op gebakken vis, schaal- en schelpdieren en knapperige salades: zo decoreer en serveer je in een handomdraai de mooiste culinaire creaties. Laat je gasten smullen van lekkerbekjes, kibbeling, sliptong of mosselen met romige ravigotesaus en zet ook eens een borrelplankje op tafel met ravigotesaus en groentestengels. Ravigotesaus is ook superlekker als smeuïge dipsaus bij gebraden kalfsvlees, gepocheerde vis en hardgekookte eieren. Varieer volop! Maak je creatie compleet met wat bieslook, dragon, peterselie en kappertjes.

In transparante bak

De vloeibare, lobbige Bieze Professional Ravigotesaus wordt geleverd in een transparante bak met hersluitbare deksel. Bewaar de salades altijd gekoeld bij +2 °C tot +7 °C. In gesloten verpakking zijn ze ten minste houdbaar tot de datum op de verpakking. Probeer ook de andere heerlijke sauzen en goedgevulde brood- en toastsalades, rauwkostsalades en maaltijdsalades van Bieze Professional en schotel je gasten de lekkerste gerechten voor.

Bieze Professional: koelvers en puur

De koelverse sauzen van Bieze Professional zijn met vakmanschap, liefde en aandacht exclusief bereid voor de foodprofessional. Alle sauzen worden vers gemaakt en zijn geschikt als basis of als hoofdproduct. Bieze-sauzen zijn een gemakkelijke, gezonde(re) en duurzamere keuze, met verse ingrediënten, pure smaken en de beste specerijen in een mooie prijs-kwaliteitverhouding. Ideaal voor chefs in de horeca en catering die met een glimlach in de keuken graag smaakvolle topgerechten creëren, voor een glimlach aan tafel!

Bieze tzatzikisaus

Met deze fris-zoetzure, romige Tzatzikisaus van Bieze Professional decoreer en serveer je in een handomdraai de mooiste en heerlijkste culinaire creaties.

Tzatzikisaus van Bieze Professional

Bieze Professional Tzatzikisaus is een traditionele Griekse saus op basis van (magere) kwark en yoghurt, verrijkt met komkommerreepjes en knoflook. Tzatziki is een typisch Grieks bijgerecht dat ook in ons land zeer geliefd is. Deze prachtige crèmekleurige tzatzikisaus van horecakwaliteit bevat uitsluitend pure ingrediënten. Met zijn zoetzure, superromige knoflook-komkommersmaak is de kant-en-klare koude saus een ware delicatesse waarmee je je gerechten gemakkelijk een onweerstaanbare touch geeft. Tzatzikisaus is vegetarisch en glutenvrij (er kan sprake zijn van kruisbesmetting).

Voor de mooiste culinaire creaties

Tzatzikisaus is de perfecte topping op (gegrild) vlees, knapperige salades en vegaproducten: zo decoreer en serveer je in een handomdraai de mooiste culinaire creaties. Laat je gasten smullen van kebabspiesjes, gyros of quinoasalade met romige tzatzikisaus en zet ook eens een ‘typisch Grieks’ borrelplankje op tafel met tzatzikisaus, vers stokbrood en groentestengels. Tzatzikisaus is ook superlekker als smeuïge dipsaus bij stoere stukken (lams)vlees en als topping op (broodjes) hamburger en vegaburger. Varieer volop! Maak je creatie compleet met wat dille, peterselie en blaadjes munt.

In transparante bak

De stevige, dik vloeibare Bieze Professional Tzatzikisaus wordt geleverd in een transparante bak met hersluitbare deksel. Bewaar de salades altijd gekoeld bij +2 °C tot +7 °C. In gesloten verpakking zijn ze ten minste houdbaar tot de datum op de verpakking. Probeer ook de andere heerlijke sauzen en goedgevulde brood- en toastsalades, rauwkostsalades en maaltijdsalades van Bieze Professional en schotel je gasten de lekkerste gerechten voor.

Bieze Professional: koelvers en puur

De koelverse sauzen van Bieze Professional zijn met vakmanschap, liefde en aandacht exclusief bereid voor de foodprofessional. Alle sauzen worden vers gemaakt en zijn geschikt als basis of als hoofdproduct. Bieze-sauzen zijn een gemakkelijke, gezonde(re) en duurzamere keuze, met verse ingrediënten, pure smaken en de beste specerijen in een mooie prijs-kwaliteitverhouding. Ideaal voor chefs in de horeca en catering die met een glimlach in de keuken graag smaakvolle topgerechten creëren, voor een glimlach aan tafel!

Onze merken

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!