Kies voor hip, origineel en verrassend lekker met de gevulde Japanse IJsmochi’s Koffie-Chocolade van Wochi Mochi.
Wochi Mochi IJsmochi’s Koffie-Chocolade
Met deze kleurrijke ijssnacks van Wochi Mochi zet je je gasten zonder twijfel een uitgesproken originele en verfrissende lekkernij voor. Wochi Mochi zijn zachte, Japanse rijstdeegballetjes met een ijsvulling. Deze ‘verfijnde’ variant verbergt onder zijn delicate laagje rijstdeeg een verrukkelijke vulling van
vorstelijk koffie-ijs en een smeuïg hart van chocoladesaus. Voeg de verrassend lekkere ijsballetjes toe aan je dessertkaart, serveer ze als onverwacht onderdeel van je high tea of verwen je gasten met kleurrijke ijssnacks om te delen. De ‘iced mochi’ is bovendien een originele en aantrekkelijke aanvulling op het assortiment van ijssalons.
Overgewaaid uit Japan
Mochi’s zijn zachte Japanse deegballetjes van plakkerige kleefrijst, oorspronkelijk gevuld met (meestal zoet) fruit of zoetebonenpasta. De eeuwenoude balletjes combineren plakkerig, taai en zoet met elkaar en zijn razend populair in Japan. Daar staan ze symbool voor kracht, geluk en gezondheid en werden ze traditioneel gegeten tijdens nieuwjaar. Bij ons passen de gevulde deegballetjes perfect bij trends zoals ‘shared dining’ en ‘thuis uit eten’. En ook uit de horeca zijn de geliefde mochiballetjes inmiddels niet meer weg te denken. Wochi Mochi vulde zijn mochiballetjes met heerlijk ijs en maakte zo een ijsmochi waarvan iedereen ook buiten Japan elke dag lekker kan genieten.
Zes ijsmochi’s per doosje
Wochi Mochi IJsmochi’s Koffie-Chocolade wordt diepgevroren geleverd in opvallend gekleurde doosjes van zes stuks. Serveer de ijssnacks direct vanuit de diepvries. Vul je aanbod aan met de andere heerlijke smaakcombinaties iced mochi van Wochi Mochi en laat je gasten kiezen of varieer met de kleuren en smaken.
Glace de d’Agneau heeft de uitgesproken typische,
pittige smaak van lam. Glace d’Agneau is geschikt
voor de bereiding van alle sauzen bij lams- en
schapenvleesgerechten en voor de bereiding van
lams- en schapenvleesragout.
Met deze zoetzure, superromige Ravigotesaus van Bieze Professional decoreer en serveer je in een handomdraai de mooiste en heerlijkste culinaire creaties.
Ravigotesaus van Bieze Professional
Bieze Professional Ravigotesaus is een superromige saus met stukjes augurk en ui, op smaak gebracht met diverse kruiden en specerijen. Ravigote, vaak verward met remouladesaus, is een vinaigrette (dus op basis van olie en azijn) die van oorsprong uit de Franse keuken komt. Deze prachtige crèmekleurige ravigotesaus van horecakwaliteit bevat uitsluitend pure ingrediënten. Met zijn zoetzure, heerlijk romige smaak is de kant-en-klare koude saus een ware delicatesse waarmee je je gerechten gemakkelijk een onweerstaanbare touch geeft. Ravigotesaus is vegetarisch, glutenvrij en lactosevrij (er kan sprake zijn van kruisbesmetting).
Voor de mooiste culinaire creaties
Ravigotesaus is de perfecte topping op gebakken vis, schaal- en schelpdieren en knapperige salades: zo decoreer en serveer je in een handomdraai de mooiste culinaire creaties. Laat je gasten smullen van lekkerbekjes, kibbeling, sliptong of mosselen met romige ravigotesaus en zet ook eens een borrelplankje op tafel met ravigotesaus en groentestengels. Ravigotesaus is ook superlekker als smeuïge dipsaus bij gebraden kalfsvlees, gepocheerde vis en hardgekookte eieren. Varieer volop! Maak je creatie compleet met wat bieslook, dragon, peterselie en kappertjes.
In transparante bak
De vloeibare, lobbige Bieze Professional Ravigotesaus wordt geleverd in een transparante bak met hersluitbare deksel. Bewaar de salades altijd gekoeld bij +2 °C tot +7 °C. In gesloten verpakking zijn ze ten minste houdbaar tot de datum op de verpakking. Probeer ook de andere heerlijke sauzen en goedgevulde brood- en toastsalades, rauwkostsalades en maaltijdsalades van Bieze Professional en schotel je gasten de lekkerste gerechten voor.
Bieze Professional: koelvers en puur
De koelverse sauzen van Bieze Professional zijn met vakmanschap, liefde en aandacht exclusief bereid voor de foodprofessional. Alle sauzen worden vers gemaakt en zijn geschikt als basis of als hoofdproduct. Bieze-sauzen zijn een gemakkelijke, gezonde(re) en duurzamere keuze, met verse ingrediënten, pure smaken en de beste specerijen in een mooie prijs-kwaliteitverhouding. Ideaal voor chefs in de horeca en catering die met een glimlach in de keuken graag smaakvolle topgerechten creëren, voor een glimlach aan tafel!