Glace d’Homard is een mooie gladde diep rode
glace met een diepe onmiskenbare kreeftensmaak.
Glace d’Homard kan met zijn intense smaak en
textuur gebruikt worden voor het bereiden van
sauzen, soepen, espumas en dressings of een mooie
ceviche.
Geef je gerechten de ultieme Italiaanse smaaktwist met de biologische Pesto Basilicum van Lisimo.
Lisimo biologische Pesto Basilicum
Pesto Basilicum van Lisimo is een smaakvolle biologische spread op basis van uitsluitend ingrediënten van biologische oorsprong, zoals verse basilicum, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en extra vergine olijfolie. De koelverse, groene saus heeft een heerlijk pure basilicumsmaak, verrijkt met pittige knoflooktonen. Biologische basilicumpesto is vegetarisch en vrij van gluten, lactose en toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen. Een verrukkelijk versproduct van hoge kwaliteit voor in de professionele foodservicekeuken, waarmee je als chef in een handomdraai de lekkerste huisgemaakte gerechten bereidt.
Veelzijdige smaakmaker
De Italiaanse spread smaakt perfect als saus door de pasta of als dip op de borrelplank. Gebruik basilicumpesto ook als mediterrane smaakmaker op je broodjes en sandwiches. Smeer voor een klassieke ‘caprese’ een beetje Lisimo Biologisch Pesto Basilicum op een dikke snee ciabattabrood en beleg het brood met tomaat, mozzarella en blaadjes verse basilicum. Of rooster boerenbrood, besmeer het met pesto en beleg het met rucolasla, tomaat en dunne plakjes ibericoham. Met de biologische pesto basilicum van Lisimo verwen je je gasten met de pure smaak van Italië.
Koelvers geleverd
De biologische Pesto Basilicum van Lisimo wordt koelvers geleverd in hersluitbare bekers van 450 gram. Bewaar dit product altijd gekoeld bij 1°C tot 7°C en in gesloten verpakking. Bewaar de pesto na openen met een afdeklaagje olijfolie. Kijk voor de uiterste houdbaarheidsdatum op de verpakking. Probeer ook de andere mediterrane spreads en dips van Lisimo en verras je gasten met de lekkerste combinaties en de spannendste variaties.