Ons gehele assortiment in één overzicht?
Download assortiment
Maître Cuisine Glace Champignon
Glace de Champignon is een glace met een
krachtige volle aardse champignonsmaak. Glace de
Champignon is geschikt als basis voor sauzen en
soepen.

Maître Cuisine Glace Schaaldieren
Glace de Crustacés is een geconcentreerde bouillon
van schaal-en schelpdieren die breed toepasbaar is.

Maître Cuisine Glace Eend
Glace de Canard is een frisse glace uit de klassieke
keuken met een diepe smaak van eend met een
lichte citrustint. Glace de Canard is zeer geschikt voor
sauzen en marinades.

Maître Cuisine Glace Lam
Glace de d’Agneau heeft de uitgesproken typische,
pittige smaak van lam. Glace d’Agneau is geschikt
voor de bereiding van alle sauzen bij lams- en
schapenvleesgerechten en voor de bereiding van
lams- en schapenvleesragout.

Maître Cuisine Glace Gevogelte
Glace de Volaille is een geconcentreerde
gevogelteboullon met een rijke volle smaak.
Glace de Volaille is geschikt voor de bereiding van
alle sauzen bij gevogelte en voor de bereiding van
soepen, dressing, patés, salpicon en mousses.

Maître Cuisine Glace Kalf
Glace de Veau is geschikt voor de bereiding van
sauzen en heldere soepen en kan toegepast worden
bij de bereiding van vleesgerechten.

Maître Cuisine Glace Wild
Glace de Gibier is een geconcentreerde wildbouillon
met een kruidige basis van specerijen: laurier,
kruidnagel en rozemarijn. Glace de Gibier is een
krachtige basis voor de bereiding van wildgerechten
zoals wildragout, wildbouillon en soep.

Maître Cuisine Glace Kreeft
Glace d’Homard is een mooie gladde diep rode
glace met een diepe onmiskenbare kreeftensmaak.
Glace d’Homard kan met zijn intense smaak en
textuur gebruikt worden voor het bereiden van
sauzen, soepen, espumas en dressings of een mooie
ceviche.

Maître Cuisine Jus Kalf
Glace de Veau is een geconcentreerde kalfsbouillon, geschikt voor de bereiding van sauzen en heldere soep en kan toegepast worden bij de bereiding van vleesgerechten.

Maître Cuisine Fumet Vis
Fumet de Poisson is een mooie fumet van witvis. De
ideale basis voor dressings, marinades, soepen en
sauzen.

Maitre Cuisine glace kalf
Glace de Veau is geschikt voor de bereiding van
sauzen en heldere soepen en kan toegepast worden
bij de bereiding van vleesgerechten.

Maitre Cuisine glace kreeft
Glace d’Homard is een mooie gladde diep rode
glace met een diepe onmiskenbare kreeftensmaak.
Glace d’Homard kan met zijn intense smaak en
textuur gebruikt worden voor het bereiden van
sauzen, soepen, espumas en dressings of een mooie
ceviche.
