Vegan brood met humus, Vegan Pesto, geroosterde wortelmix, suikersla, blauwe bessen en krokante kikkererwten
Lisimo

Vegan brood met humus, Vegan Pesto, geroosterde wortelmix, suikersla, blauwe bessen en krokante kikkererwten

Aantal personen: 4 Bereidingstijd: 30 minuten
Ingrediënten
  • 100 gr Lisimo Vegan Pesto (2000936)
  • 8 plakken brood
  • 300 gr Humus
  • 12 st wortel mix
  • 20 st blauwe bessen
  • 20 st krokante kikkererwten
  • mooie olijfolie
  • 2 stuks suikersla
  • zout & peper uit de molen

Bereidingswijze
  1. Halveer de worteltjes, leg deze op een bakplaat voorzien van bakpapier;
  2. lak de gehalveerde wortels met een beetje mooie olijfolie en rooster ze in een voorverwarmde oven 220 graden hete lucht met stoom plus minus 20 minuten goud bruin;
  3. besmeer 8 plakken vegan brood met humus dresseer wat van de Vegan Pesto en de gehalveerde goudbruine wortelmix hier op;
  4. maak af met wat gehalveerde blauwe bessen, krokante kikkererwten en de overgebleven Vegan Pesto.
Serveertip

De wortelmix is het lekkerst als hij lauw warm geserveerd wordt.

Tip! Ontvang al je favoriete recepten in een handige PDF per e-mail Voeg toe aan mijn recepten
Delen