Vegan brood met humus, Vegan Pesto, geroosterde wortelmix, suikersla, blauwe bessen en krokante kikkererwten
- 100 gr Lisimo Vegan Pesto (2000936)
- 8 plakken brood
- 300 gr Humus
- 12 st wortel mix
- 20 st blauwe bessen
- 20 st krokante kikkererwten
- mooie olijfolie
- 2 stuks suikersla
-
zout & peper uit de molen
- Halveer de worteltjes, leg deze op een bakplaat voorzien van bakpapier;
- lak de gehalveerde wortels met een beetje mooie olijfolie en rooster ze in een voorverwarmde oven 220 graden hete lucht met stoom plus minus 20 minuten goud bruin;
- besmeer 8 plakken vegan brood met humus dresseer wat van de Vegan Pesto en de gehalveerde goudbruine wortelmix hier op;
- maak af met wat gehalveerde blauwe bessen, krokante kikkererwten en de overgebleven Vegan Pesto.
De wortelmix is het lekkerst als hij lauw warm geserveerd wordt.