De ideale Basis Stoof

Een puur product die de basis vormt voor talloze creaties.

Stoofgerechten zijn overal ter wereld te vinden, van de traditionele Franse Boeuf Bourguignon tot de Mediterraanse Runderstoof. De allerlekkerste stoof wordt van oudsher op een lage temperatuur gedurende een lange tijd gegaard om het vlees lekker mals te maken. Met moderne kooktechnieken evenaart Neven Food de kunst van dit oude ambacht.

Een puur product die de basis vormt voor talloze creaties.

Stoofgerechten zijn overal ter wereld te vinden, van de traditionele Franse Boeuf Bourguignon tot de Mediterraanse Runderstoof. De allerlekkerste stoof wordt van oudsher op een lage temperatuur gedurende een lange tijd gegaard om het vlees lekker mals te maken. Met moderne kooktechnieken evenaart Neven Food de kunst van dit oude ambacht.

Met minder tijd en meer keuzevrijheid door toevoeging van verse groenten, staan de lekkerste stoofgerechten nu in een handomdraai op tafel!

Verkrijgbaar in 2 varianten: Kippenstoof Basis (1kg) en Runderstoof Basis (1kg). 

Mediterraanse Runderstoof (recept)

Ingrediënten:

1000 gram Runderstoof Basis (41435)
100 gram courgette
100 gram bospeen
50 gram paprika rood
50 gram paprika groen
1 rode ui
100 gram champignons
3 gram verse tijm
1 eetlepel olijfolie

Bereidingswijze:

Schil en snijd de bospeen en blancheer deze. Snijd de rode ui, paprika, courgette en champignons in parten. Hak de tijm fijn. Doe olie in een koekenpan, fruit de ui aan en voeg de rest van de groenten toe. Roerbak alles kort op hoog vuur. Voeg als laatste de Runderstoof Basis en de tijm toe en warm het geheel goed door.

Bekijk hier welke smaakvolle creaties je nog meer kan maken met één Basisstoof!