Parallellisatie door verwachting klant & komst nieuw elan

Frans van Oursouw is met zijn prachtige visspeciaalzaak al 16 jaar een begrip in Tilburg en omstreken. Oogstrelende visschotels, plateaus fruits de mer en nog veel meer traktaties voor de echte lekkerbekken. En natuurlijk wordt al dit lekkers steeds bereid met verse, wilde vis en voorzien van heerlijk frisse groenten.

Elke klant tevreden
Waar het om draait, is dat elke klant tevreden de zaak verlaat. En daar slaagt het team uitstekend in! Door aantrekkelijke weekaanbiedingen, acties op Facebook en het grote assortiment maakt de visspecialist het voor iedereen mogelijk, van zijn kwaliteitsproducten te kunnen genieten. Daarnaast geeft het personeel, indien gewenst, ook advies over de beste bereiding van je aankoop. Kwaliteit en klantvriendelijkheid: dat is Van Oursouw!

Rijkgevulde sushi geduchte concurrent
Veel klanten hebben sinds kort ook de sushi van Van Oursouw ‘ontdekt’. Het aanbieden van deze lekkernij, is begonnen als een experiment van Bram (zoon van). Inmiddels is hij met zijn -rijkgevulde!-, verse sushi een geduchte concurrent voor sushi-zaken, elders in de stad. Bovendien kunnen deze -van oorsprong Japanse- hapjes ook op maat, dus geheel naar eigen smaak, worden klaargemaakt. Van een kant-en-klaar bakje tot een prachtig opgemaakte schaal; alles is mogelijk.

Prijswinnende kibbeling traditie bij kermis
Op vrijdag en zaterdag heeft de winkel gemiddeld 900 betalende klanten, waarbij de vers gebakken en prijswinnende kibbeling gretig wordt afgenomen. Tijdens de grootste kermis van Nederland (in Tilburg) is het een topdrukte in de winkel waarbij met name de vers gerookte paling veel wordt afgenomen.

Tegemoetkomen aan klantverwachting
Maart 2018 zal de zaak een grote verbouwing ondergaan, de winkel zal een stuk groter worden en er komt een 11 meter lange toonbank. Uitbreiding is naar aanleiding van de vraag van de klanten. Vroeger zat er ook nog een poelier in de straat maar die is verdwenen. “Jongen mensen kopen nu steeds meer de maaltijden in de winkel en vragen naar meer variatie”, aldus Bram. Bram is zelf nog jong en ziet voor de toekomst nieuwe kansen!

“Onze zaak zal niet alleen meer om vis draaien, de winkel zal omgebouwd worden naar een traiteur winkel met het bestaande assortiment maar ook maaltijden: zowel met vlees, vis, gevogelte maar ook soepen, sausen en salades”, vult Bram aan.

Expertise en advies van echte foodprofessionals
De merken CooKKing en Jebo gaan een belangrijke bijdrage leveren aan het vernieuwde assortiment. “We helpen deze ondernemers met onze productkennis, adviseren in het assortiment, dragen recepturen aan en denken mee in de soort verpakkingen (salades in klein verpakking) waardoor ze minder waste hebben en meer verkopen.”, aldus Patrick Gronert, Rayonmanager bij Bieze Foodservice. En eenmaal het assortiment samengesteld zit Patrick niet stil: “We blijven variëren en consumenten verrassen met bijvoorbeeld stoofvlees van Neven Food en de mooie thema salades van Jebo. Dat doen we al vele jaren samen met Van Oursouw. Met maar één doel: tevreden klanten!”