Met deze dikke, pittig-romige Knoflooksaus van Bieze Professional decoreer en serveer je in een handomdraai de mooiste en heerlijkste culinaire creaties.
Knoflooksaus van Bieze Professional
Bieze Professional Knoflooksaus is een dikke knoflooksaus met een romige smaak en een pittig karakter door de stukjes knoflook. Een absolute hardloper onder de koude sauzen! Deze prachtige witgroene knoflooksaus van horecakwaliteit bevat uitsluitend pure ingrediënten. Met zijn heerlijke pikant-romige smaak is de kant-en-klare saus een ware delicatesse waarmee je je gerechten gemakkelijk een onweerstaanbare touch geeft. Knoflooksaus is vegetarisch, glutenvrij en lactosevrij (er kan sprake zijn van kruisbesmetting).
Voor de mooiste culinaire creaties
Knoflooksaus is de perfecte topping op vlees, vis en gevogelte (van de grill) en op knapperige salades: zo decoreer en serveer je in een handomdraai de mooiste culinaire creaties. Laat je gasten smullen van een broodje shoarma, falafel of kebab met romige knoflooksaus en zet ook eens een borrelplankje op tafel met knoflooksaus en groentestengels. Knoflooksaus is ook superlekker als smeuïge topping op stoere stukken vlees, zoals spareribs en speklapjes, en broodjes hamburger of vegaburger. Varieer volop! Maak je creatie compleet met wat peterselie, bieslook, plakjes komkommer en stertomaatjes.
In transparante bak
De stevige, dik vloeibare Bieze Professional Knoflooksaus wordt geleverd in een transparante bak met hersluitbare deksel. Bewaar de salades altijd gekoeld bij +2 °C tot +7 °C. In gesloten verpakking zijn ze ten minste houdbaar tot de datum op de verpakking. Probeer ook de andere heerlijke sauzen en goedgevulde brood- en toastsalades, rauwkostsalades en maaltijdsalades van Bieze Professional en schotel je gasten de lekkerste gerechten voor.
Bieze Professional: koelvers en puur
De koelverse sauzen van Bieze Professional zijn met vakmanschap, liefde en aandacht exclusief bereid voor de foodprofessional. Alle sauzen worden vers gemaakt en zijn geschikt als basis of als hoofdproduct. Bieze-sauzen zijn een gemakkelijke, gezonde(re) en duurzamere keuze, met verse ingrediënten, pure smaken en de beste specerijen in een mooie prijs-kwaliteitverhouding. Ideaal voor chefs in de horeca en catering die met een glimlach in de keuken graag smaakvolle topgerechten creëren, voor een glimlach aan tafel!
Geef je gerechten de ultieme Italiaanse smaaktwist met de biologische Pesto Basilicum van Lisimo.
Lisimo biologische Pesto Basilicum
Pesto Basilicum van Lisimo is een smaakvolle biologische spread op basis van uitsluitend ingrediënten van biologische oorsprong, zoals verse basilicum, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en extra vergine olijfolie. De koelverse, groene saus heeft een heerlijk pure basilicumsmaak, verrijkt met pittige knoflooktonen. Biologische basilicumpesto is vegetarisch en vrij van gluten, lactose en toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen. Een verrukkelijk versproduct van hoge kwaliteit voor in de professionele foodservicekeuken, waarmee je als chef in een handomdraai de lekkerste huisgemaakte gerechten bereidt.
Veelzijdige smaakmaker
De Italiaanse spread smaakt perfect als saus door de pasta of als dip op de borrelplank. Gebruik basilicumpesto ook als mediterrane smaakmaker op je broodjes en sandwiches. Smeer voor een klassieke ‘caprese’ een beetje Lisimo Biologisch Pesto Basilicum op een dikke snee ciabattabrood en beleg het brood met tomaat, mozzarella en blaadjes verse basilicum. Of rooster boerenbrood, besmeer het met pesto en beleg het met rucolasla, tomaat en dunne plakjes ibericoham. Met de biologische pesto basilicum van Lisimo verwen je je gasten met de pure smaak van Italië.
Koelvers geleverd
De biologische Pesto Basilicum van Lisimo wordt koelvers geleverd in hersluitbare bekers van 450 gram. Bewaar dit product altijd gekoeld bij 1°C tot 7°C en in gesloten verpakking. Bewaar de pesto na openen met een afdeklaagje olijfolie. Kijk voor de uiterste houdbaarheidsdatum op de verpakking. Probeer ook de andere mediterrane spreads en dips van Lisimo en verras je gasten met de lekkerste combinaties en de spannendste variaties.