Geef je gerechten de ultieme Italiaanse smaaktwist met de koelverse veganistische Pesto Basilicum van Lisimo.
Lisimo Pesto Basilicum
Pesto Basilicum van Lisimo is een smaakvolle veganistische spread gemaakt van verse basilicum, versgebrande noten en extra vergine olijfolie. De koelverse groene saus heeft een heerlijk frisse en pure basilicumsmaak, verrijkt met gebalanceerde knoflooktonen. De basilicumpesto bevat geen kaas, maar krijgt zijn romigheid en diepte door een combinatie van noten. Daarbij is de pesto volledig plantaardig, glutenvrij en lactosevrij, en bevat het geen kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen. Een verrukkelijk kant-en-klaar versproduct van hoge kwaliteit voor in de professionele foodservicekeuken, waarmee je als chef in een handomdraai de lekkerste huisgemaakte gerechten bereidt.
Veelzijdige vegan smaakmaker
De Italiaanse spread smaakt perfect als dip op de borrelplank, als saus bij pasta’s, vlees en salades of als smaakmaker in (veganistische) gerechten. Gebruik pesto ook als mediterraan beleg op je broodjes en sandwiches. Een kleine hoeveelheid voegt al volop smaak toe. Serveer de vegan Pesto Basilicum ook in een aardappelsalade, op vegan brood met hummus, naast gebruineerde bloemkool en in gevulde, geroosterde aubergine. Met Lisimo Pesto Basilicum verwen je je gasten met de pure smaak van Italië.
Koelvers geleverd
De veganistische Pesto Basilicum van Lisimo wordt koelvers geleverd in een hersluitbare pot van 250 gram. Bewaar dit product altijd gekoeld bij 1°C tot 7°C en in gesloten verpakking. Bewaar de pesto na openen met een afdeklaagje olijfolie. Kijk voor de uiterste houdbaarheidsdatum op de verpakking. Probeer ook de andere mediterrane spreads en dips van Lisimo en verras je gasten met de lekkerste combinaties en de spannendste variaties.
Tover in no-time de verrukkelijkste pastagerechten op tafel met de tongstrelende Agnolotti Tartufo van Hilcona.
Agnolotti Tartufo van Hilcona
Hilcona Agnolotti Tartufo zijn verrukkelijke gekartelde pastakussentjes met een zachte vulling van kaas, mascarpone, ricotta en Chinese truffels. Smaakversterkers en conserveermiddelen komen er uiteraard niet aan te pas. De smaakvolle mini-ravioli is ideaal te combineren met een lichte saus, bijvoorbeeld van gesmolten boter en salie, gegarneerd met cherrytomaatjes voor een zoete twist. Je proeft bij elke hap de pure passie van Hilcona’s chef-koks voor lekker eten tot in de finesse. De diepgevroren pasta is niet van vers te onderscheiden, is zo klaar en smaakt delizioso!
Gemak en kwaliteit
Agnolotti Tartufo biedt gemak én kwaliteit in jouw keuken. Doordat deze eersteklas pasta los is diepgevroren, kun je snel portioneren. Daarbij zijn de gevulde pastakussentjes al voorgekookt, wat in no-time de perfecte bite garandeert: de diepgevroren pasta drie tot vier minuten opwarmen in lichtgezouten kokend water (95°C), of met een beetje zout en olijfolie circa acht minuten bij 95°C ‘stomen’ in de combisteamer volstaat al. Ook fijn: opnieuw opwarmen kan probleemloos, zonder kwaliteitsverlies. Zo houd je tijd over voor je andere culinaire creaties.
Per twee zakken, diepgevroren
Agnolotti Tartufo wordt per twee zakken van 2 kilo diepgevroren geleverd. Zo kun je dagelijks precies de hoeveelheid ontdooien die nodig is. Bewaar de pasta in de diepvries bij minstens -18˚C. Zie voor de houdbaarheid de THT-datum op de verpakking. Eenmaal ontdooid niet opnieuw invriezen. Trakteer je gasten ook op de andere smakelijke diepgevroren pastaspecialiteiten van Hilcona.
Geef je gerechten de ultieme Italiaanse smaaktwist met de koelverse Pesto Rosso van Lisimo.
Lisimo Pesto Rosso
Pesto Rosso van Lisimo is een smaakvolle spread gemaakt van zongedroogde tomaten, verse basilicum, gerijpte kaas, knoflook, pijnboompitten en extra vergine olijfolie. De koelverse rode saus heeft de heerlijk pure smaak van zongedroogde tomaten, verrijkt met gebalanceerde knoflooktonen. De rode pesto is volledig vegetarisch, glutenvrij en lactosevrij, en bevat geen kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen. Een verrukkelijk kant-en-klaar versproduct van hoge kwaliteit voor in de professionele foodservicekeuken, waarmee je als chef in een handomdraai de lekkerste huisgemaakte gerechten bereidt.
Veelzijdige smaakmaker
De Italiaanse spread smaakt perfect als dip op de borrelplank, als saus bij pasta’s, vlees en salades of als smaakmaker in (vegetarische) gerechten. Gebruik pesto ook als mediterraan beleg op je broodjes en sandwiches. Een kleine hoeveelheid voegt al volop smaak toe. Smeer voor een lekkere variant van de klassieke ‘caprese’ een beetje Lisimo Pesto Rosso op een dikke snee ciabattabrood en beleg het brood met tomaat, mozzarella en blaadjes verse basilicum. Of vul een volkoren pitabroodje met gerookte kipfilet, tomaatjes, paprika, rucola en pijnboompitten en maak af met rode pesto. Met Lisimo Pesto Rosso verwen je je gasten met de pure smaak van Italië.
Koelvers geleverd
Pesto Rosso van Lisimo wordt koelvers geleverd in een hersluitbare pot van een kilo. Bewaar dit product altijd gekoeld bij 1°C tot 7°C en in gesloten verpakking. Bewaar de pesto na openen met een afdeklaagje olijfolie. Kijk voor de uiterste houdbaarheidsdatum op de verpakking. Probeer ook de andere mediterrane spreads en dips van Lisimo en verras je gasten met de lekkerste combinaties en de spannendste variaties.