Wat moet ik als Horecaondernemer doen om de korting te krijgen?

1. Koop in de actieperiode van 1 juni 2020 t/m 9 augustus 2020 één of meerdere van de geselecteerde actieproducten die op de voorkant van deze flyer beschreven staan;

2. Arceer de producten in de actie op de factuur;

3. Dien na de actieperiode (van 10 augustus 2020 t/m 6 september 2020) je facturen in met daarop de gearceerde actieproducten en ontvang 10% korting over de geselecteerde producten op basis van de gefactureerde prijs exclusief BTW;

4. De korting wordt na 6 september 2020 binnen 4 weken op de bankrekening gestort of er wordt binnen 2 weken contact op genomen door de desbetreffende rayonmanager om het gratis product uit te leveren.

 

 

Invulformulier declaratie 10% korting

Laat hieronder je gegevens vanaf 10 augustus tot en met 6 september 2020 achter.

Voor het uploaden van meerdere bestanden via de desktop, eerst alle bestanden in 1 map zetten. Vervolgens kan je de juiste bestanden selecteren en uploaden.
 
 

Tijd voor een frisse start met 10 10 10!

Na een onzekere periode waarin de horeca lange tijd gesloten moest blijven, is het tijd om te focussen op het aankomende zomerseizoen. Net zoals de afgelopen maanden doen we dit samen, want dat is waar Bieze Food Solutions voor staat: Together For Good Food! Wij willen de horeca ondernemers helpen om hun restaurant weer zo goed mogelijk te openen en bieden daarom vanaf 1 juni de volgende actie aan:

10 weken lang, onze top 10 producten met 10% korting.

Tijd voor een frisse start met 10 10 10!
Slider
Slider
Slider
Slider
Slider